LG G3’ün Yeni Görselleri Sızdırıldı

LG G3’ün Yeni Görselleri Sızdırıldı

LG’nin yeni amiral gemisi LG G3 ile ilgili yeni sızıntılar gelmeye devam ediyor. Bu defa LG G3 modelinin beyaz ve altın rengi resmi görselleri yayınlandı.

LG’nin 27 Mayısta düzenleyeceği özel etkinlikler serisiyle tanıtacağı yeni amiral gemisi LG G3 için 28 Mayısta ülkemiz ve bölge ülkelerini kapsayacak bir etkinlik düzenlenecek. Telefonun tanıtılmasını sayılı günler kala telefonla ile ilgili yen sızıntı bilgileri gelmeye devam ediyor. Evleaks tarafından sızdırılan son görsellerde LG’nin yeni amiral gemisinin  altın sarısı ve beyaz renkli modelinin resmi görselleri yer alıyor.

 lg g3 altın sarısı

5.5 inç boyutunda 2560×1440 piksel çözünürlüğünde ekrana sahip olacak LG G3 modelinde Snapdragon 801 çip setinin görev yapacağı tahmin ediliyor. Bir başka iddiaya göreyse telefonda  Qualcomm’un yeni çip seti Snapdragon 805’in görev yapacağı yönünde. Eğer  LG G3 Snapdragon 805 çip setiyle birlikte gelirse bu yıl tanıtılan amiral gemileri arasındaki en güçlü model olma ihtimali ortaya çıkıyor.

 lg g3 beyaz

Geçtiğimiz yılın en başarılı akıllı telefon modellerinden iri olan LG G2 modeliyle oldukça beğeni kazana LG, Google ile birlikte geliştirdiği Nexus 5 modeliyle birlikte Apple iPhone 5S’e karşı Android cephesinin en güçlü savunucularından biri olmuştu. 

Samsung’un 7 inçlik Dev Telefonu Galaxy W Kore’de Göründü