Saints Row Yapımcısı Yeni Oyun Üzerinde Çalışıyor

Saints Row Yapımcısı Yeni Oyun Üzerinde Çalışıyor

PAX Prime için planlarını açıklayan Deep Silver, Saints Row yapımcısı tarafından geliştirilen yeni bir oyunu da etkinlik kapsamında tanıtacağını açıkladı.

Dead Island ve Risen gibi popüler oyun serilerinin yayımcı firması Deep Silver, önümüzdeki günlerde düzenlenecek olan PAX Prime oyun fuarı için planlarını açıkladı ve bu açıklaması sırasında oyunseverleri heyecanladıracak bazı bilgileri de oyun dünyasıyla paylaştı. Popüler Saints Row oyunlarının yapımından sorumlu olan Volition stüdyosunun henüz duyurulmamış yeni bir oyun üzerinde çalıştığını açıklayan Deep Silver, oyunun PAX Prime kapsamında resmi tanıtılacağını belirtti.

Saints_Row

29 Ağustos’ta PAX Prime kapsamında düzenleyecekleri basın toplantısında Volition tarafından geliştirilen yeni oyuna da yer verileceğini açıklayan Deep Silver, bu basın toplantısı sırasında oyundan ilk görüntülerin de oyun dünyasıyla paylaşılacağını duyurdu. Deep Silver, Saints Row‘un yapımcısı tarafından geliştirilen bu oyunun detayları hakkında bir açıklamaya yapmaktan ise kaçındı.

Etrafındaki sis perdesi korunan bu yeni oyunla dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Deep Silver‘ın PAX Prime kapsamında oyunseverlere tanıtması beklenen diğer oyunlar arasında Dead Island 2, Escape Dead Island ve Metro Redux yer alıyor.

Motorola Moto G2 Özellikleri Ortaya Çıktı