LG’nin G3 UX Arayüzü Diğer Cihazlara Geliyor

LG G3 UX 001

LG, amiral gemisinde kullandığı kullanıcı arayüzü UX’i alt modellerine taşıyacağını açıkladı.

LG, Şuandaki amiral gemisi LG G3’te kullandığı G3 UX arayüzünü orta ve giriş seviye akıllı telefon ve tabletlere taşıyacağını duyurdu. Oldukça sade ve akıcı bir arayüz olan G3 UX Güney Koreli teknoloji devinin diğer cihazlarda kullandığı arayüzlerinden çok farklı olması ile dikkat çekiyor.

 

gsmarena_001 (2)

 

LG G3’de bulunan UX arayüzünü , LG G2’de bulunan Optimus arayüzü ile yan yana koyacak olursak farkı çok daha net bir şekilde görebiliriz.

UX arayüzü diğer kullanıcı arayüzlerinden farklı olarak daha yuvarlak hatlara sahip ve şuan için yalnızca LG G3’te bulunuyor. UX arayüzünün bu yılın bitimiyle şirketin diğer cihazlarına geleceği söyleniyor. Açıklamanın direkt olarak birinci ağızdan gelmesi haberin güvenirliğini ortaya koyuyor.

UX arayüzü LG G3 tanıtıldığından beri büyük bir övgü alıyor. LG’nin başarlı kullanıcı arayüzü UX başarısını 2014 Red Dot İletişim Tasarım Ödülünü alarak kanıtlamış oluyor.

LG genellikle amiral gemisi modelinde büyük beğeni toplayan özellikleri alt modellere taşıma alışkanlığına sahip bir şirket olması ile dikkat çekiyor. LG geçtiğimiz yıl LG G2’de büyük beğeni toplayan “Knock” özelliğini alt seviye cihazlara taşıyacağını duyurmuştu.

Xbox One’a Ağustos Güncellemesi