LG G7 Hakkında Beklenen Açıklama Geldi

lg g7

Hatırlayacağınız gibi kısa bir süre önce LG cephesinden beklenmedik bir haber gelmiş ve şirketin yeni amiral gemisinin çıkışını erteleyeceği iddia edilmişti. Güney Kore basınında geniş yer bulan haberlere göre şirket LG G7’nin tasarımını en baştan yenileme kararı almış ve bu yüzden de çıkış tarihini ertelemek zorunda kalmıştı.

LG G7’nin MWC 2018’de tanıtılması beklenmiyor

Bugüne kadar bu iddialar hakkında sessiz kalan LG, sonunda sessizliğini bozdu. Şirket sözcüsü tarafından yapılan açıklamada her şeyin planlandığını gibi gittiği açıklandı. Şirket sözcüsü; G7’nin çıkış tarihinin ertelendiği yönündeki iddiaların gerçeği yansıtmadığını söyledi. Yeni amiral gemisini en doğru gördükleri zamanda satışa çıkaracaklarını belirtti. Bu tarihin tam olarak ne zaman olacağı ise açıklanmadı.

LG’nin bu açıklamasında herhangi bir zaman aralığı belirtilmedi ama telefonun önümüzdeki ay düzenlenecek MWC 2018’den sonraya kalacağına neredeyse kesin gözüyle bakılıyor.

Hatırlayacağınız gibi kısa bir süre önce LG cephesinden beklenmedik bir haber gelmiş ve şirketin yeni amiral gemisinin çıkışını erteleyeceği iddia edilmişti. Güney Kore basınında geniş yer bulan haberlere göre şirket LG G7'nin tasarımını en baştan yenileme...

Çin’de Akıllı Telefon Satışları Tarihte İlk Kez Düştü