LG G7 kamera özellikleri belli oldu

lg g7 3

Şu aralar teknoloji gündemini en çok meşgul eden konulardan birisi de LG’nin yeni amiral gemisi modeli. Bilindiği üzere Güney Koreli teknoloji firması uzun süredir LG G7 modeli üzerine çalışıyor. Normal takvimden biraz gecikmeli olarak tanıtılacak olan G7 hakkında her gün yeni  bir bilgi su yüzüne çıkıyor.

LG G7, SuperPixel ile gelecek

Geçtiğimiz gün sızdırılan bir raporda, LG G7 tanıtım tarihine ilişkin bazı detaylar mevcuttu. Bu bilgilere göre Güney Koreli şirket, G7’yi Mayıs ayının hemen başında düzenleyeceği özel bir etkinlik ile tanıtacak. Açıkçası o dönemde tanıtılacak olan başka bir hit modelin bulunmaması, LG’nin işini kolaylaştırabilir.

Peki LG’nin yeni amiral gemisi modeli kamera performansı açısından kullanıcıları memnun edebilecek mi? Malum, artık kullanıcıların akıllı telefonlara en çok önem verdiği kriterlerden birisi de kamera. Hal böyle olunca üreticiler de kamera kalitesini pek çok şeyin önünde tutmaya başladılar.

Yeni açığa çıkan bilgilere göre, LG G7’nin arka tarafında 2 adet 16MP’lik kamera bulunacak. Bu kameralardan birisi 107 derecelik geniş açılı bir mercek olarak nitelendiriliyor. Diğer mercek ise f/1.6 diyafram aralığına sahip düzenli bir RGB kamera olacak.

LG’nin kameradaki AI desteğini bir üst seviyeye çıkaracağı ve fotoğraf modunda, kameranın ışığı ve ayarları otomatik olarak ayarlayabileceği belirtiliyor.

Ekran tarafında ise SuperPixel isimli yeni bir teknoloji kullanılacak. Bu teknoloji bazı durumlarda birbirine yakın piksellerin birleşerek görüntünün daha net bir şekilde gözlemlenmesini sağlayacak.

Tekrardan hatırlatalım. LG G7, 2 Mayıs’ta New York’ta tanıtılacak.

Genç kesim iPhone kullanıyor