LG G7’den Yeni Haber Var!

all latest news rumors lg g7 successor codenamed judy.w1456

Güney Koreli üreticinin ertelendiği iddia edilen amiral gemisinden yeniden duyumlar gelmeye başladı. LG G7 ile ilgili son detaylar haberimizde.

LG G7 Ne Zaman Tanıtılacak?

Geçtiğimiz sonbahardan beri beklenen LG G7’nin kaderi netleşmeye başlıyor. Tanıtıma doğru yaklaşılırken bir anda tamamen iptal olan ve geliştirilmek üzere ertelenen cihaz hakkında pek çok iddia konuşulmuştu. Kimilerine göre LG büyük çaplı bir yeniliğe gitmek istiyordu, bu bağlamda sıfırdan bir cihaz tasarlanacak ve hatta G serisi de bitirilmiş olacaktı. Bu iddiaların bir kısmı doğrulandı denebilir, ismi G7 veya her ne olacaksa, yeni amiral gemisi için tarih belirlenmiş gibi gözüküyor.

Basına yansıyan son haberlere göre tepe model mayıs ayında tanıtılacak. Android telefonların yeni gözdesi çentiğe de sahip olacak olan amiral gemisinin; Qualcomm Snapdragon 845 işlemci, 6 GB RAM, 64 GB depolama, 16 MP AI özellikli kamera ve 3000 mAh pille gelmesi bekleniyor. Ayrıca 128 GB depolama kapasitesinde sahip G7+

Ürünün fiyat etiketinin ise 850-950 dolar arası olacağı düşünülüyor ki, bu da oldukça iddialı bir rakam. Önümüzdeki günlerde yeni detayları paylaşıyor olacağız.

Huawei Y7 (2018)’in Basın Görselleri Sızdı