Meğer LG G7 de MWC 2018’de gösterilmiş!

lg g7

26 Şubat – 1 Mart tarihleri arasında gerçekleşen Mobil Dünya Kongresi’nde pek çok akıllı telefon üreticisi sahne aldı. Bu üreticilerden birisi de LG’ydi. Genel beklenti LG’nin MWC kapsamında yeni amiral gemisi modelini tanıtması yönündeydi. Fakat Güney Koreli şirket, LG G7 yerine V30S ThinQ modelini tanıttı. Dolayısıyla bu durum, LG fanlarını hayal kırıklığına uğrattı. Güney Koreli şirket sahne önünde V30S ThinQ modelini tanıtsa da sahne arkasında tamamen farklı bir modelin tanıtımı gerçekleşiyordu.

LG G7 sahne arkasında tanıtıldı

Geçtiğimiz gün ortaya çıkan bir habere göre LG aslında yeni amiral gemisi modeli G7’yi MWC’de kapalı kapılar ardında sergilemiş. Teknoloji perakendeciliğinin önemli isimlerinin toplandığı bir odada LG G7 tanıtılmış. Odadaki kişilerden birisi o anları telefon kamerasıyla kaydetmeyi başarmış. İlgili videoya aşağıdan göz atabilirsiniz.

Bahse konu olan LG G7, tasarım olarak iPhone X’i andırıyor. Telefonun üst tarafında bir çentik mevcut. Ne hikmetse şu aralar çentikli modeller de çok popüler oldu. Apple, iPhone X’e çentik koydu diye eleştirilirken, bu modellerin bir anda bu kadar hızlı türemesi gerçekten enteresan.

Telefonun alt kısmına baktığımızda ise ince bir çerçeve olduğunu görüyoruz. Yani uçtan uca ekran söz konusu değil diyebiliriz.

Sonuç olarak LG G7’nin neye benzeyeceği az çok ortaya çıktı. Muhtemelen Güney Koreli teknoloji devi, bu yılın ilk yarısında yeni modelini satışa sunacaktır.