LG G7 basın görseli sızdırıldı!

lg g7 4

LG’nin geleceğe dair ne gibi planlar yaptığını kestirmek gerçekten çok güç. Zira Güney Koreli şirket açıklamaları ve hareketleri doğrultusunda pek de tutarlı davranmıyor. Örneğin Mobil Dünya Kongresi öncesinde her sene yeni bir amiral gemisi modeli çıkartmaya gerek yok tarzında bir açıklama yapmışlardı. Fakat sonradan öğrendik ki LG G7, MWC 2018’de kapalı kapılar ardında tanıtılmış. Dolayısıyla LG, sektördeki diğer firmalara nazaran biraz daha değişik fikirlere sahip bir şirket. Şimdiyse bu şirketin Mayıs ayının ilk haftasında yeni bir amiral gemisi modeli tanıtacağı iddia ediliyor.

LG G7 tasarımı kesinleşti

Normal şartlar altında LG G7’nin Şubat ayının sonlarına doğru tanıtılması bekleniyordu. Fakat sizlerin de bildiği üzere böyle bir tanıtım gerçekleşmedi. Herkes LG’nin G serisinin sonlandırdığını düşünmeye başlamıştı ki ortaya bambaşka iddialar atıldı. Sonuç olarak, günümüze geldiğimizde Mayıs’ın ilk haftası LG G7’nin tanıtılacağından bahsediyoruz. Üstüne üstlük, henüz G7 tanıtılmadan V40 hakkında da bazı söylentiler ortaya çıkmaya başlamış durumda. Peki sormazlar mı “hani her sene yeni bir üst segment modele gerek yoktu” diye? Elbette sorarlar. Fakat LG’nin bu soruya da hazırladığı bir kılıfı mutlaka vardır.

Sonuç olarak G7 önümüzdeki hafta tanıtılacak. En azından söylentiler bu yönde. Açıkçası bu söylentiler pek de asılsız gibi durmuyor. Peki G7 neye benzeyecek? Bu sorunun yanıtı da sızıntı dünyasının güvenilir ismi Evan Blass’tan geldi. Blass tarafından paylaşılan G7 basın görseline aşağıdan göz atabilirsiniz.

Ekran Resmi 2018 04 25 11.18.52

Xiaomi Mi A2 fiyatı belli oldu