LG G7 çıkış tarihi sızdırıldı!

lg g7 2

Mobil Dünya Kongresi öncesinde yaptığı beklenmedik çıkışla dikkatleri üzerine çeken LG, şu aralar yeni amiral gemisi modeli için nabız yokluyor. Hatırlanacağı üzere Güney Koreli şirket, MWC öncesinde her yıl yeni bir üst segment modelin tanıtılmasının pek de mantıklı olmadığı yönünde bazı açıklamalarda bulunmuştu. Doğal olarak bu açıklamaların akabinde bir LG G7 tanıtımının gelmesi zaten sürpriz olurdu. Bu şekilde MWC’yi es geçen LG, şu aralar G7 ile gündemden düşmüyor. Peki G serisinin yeni modeli ne zaman tanıtılacak? İşte bu konudaki son detaylar.

LG G7 ne zaman tanıtılacak? İşte yanıtı!

Son dönemde LG G7 hakkındaki sızıntılarda önemli bir artış yaşanıyor. Bu durumun temel sebebi telefonun çıkış tarihinin yaklaşması diyebiliriz. Keza ne zaman üst segment bir modelin tanıtım tarihi yaklaşsa, o model ile ilgili sızıntılarda hatırı sayılır artışlar oluyor. Belki de bazı sızıntılar, üreticiler tarafından bilinçli olarak yapılıyordur. Bu şekilde geliştirilen telefon hakkındaki haberlerle gündemde kalması da sağlanmış oluyor. Elbette bu başka bir yazının konusu. Bugün ki konumuz ise LG G7 çıkış tarihi.

Sızdırılan son bilgilere göre LG yeni amiral gemisi modelini 2 Mayıs’ta New York’ta düzenleyeceği özel bir etkinlikle tanıtacak. Bu husustaki diğer bir bilgi ise G7’nin G7 ThinQ ismi ile satışa sunulacak olması. Elbette bu isim konusu hala netlik kazanmış değil. Fakat tanıtımın çok büyük bir ihtimalle 2 Mayıs’ta gerçekleşeceğine kesin gözüyle bakabiliriz.

Huawei P20 Pro hakkında çarpıcı iddia