LG Uni8’den İlk Görüntü İnternete Sızdı

LG Uni8den İlk Görüntü İnternete Sızdı

LG Electronics’in Windows Phone 8.1 işletim sistemiyle çalışacak ilk akıllı telefonu olan LG Uni8’den ilk görüntü internete sızdırıldı.

Güney Koreli telefon üreticisi LG Electronics geçtiğimiz günlerde yayınladığı resmi açıklamayla, Microsoft‘un mobil işletim sistemi Windows Phone‘u kullanan yeni akıllı telefonlar piyasaya süreceğini duyurmuştu. LG Electronics’in Windows Phone işletim sistemini tekrar kullanmaya başlayacağı yeni telefonu LG Uni8 olacak gibi görünüyor.

LG_Uni8

Windows Phone işletim sistemini kullanmaya geri dönmesiyle birlikte, Microsoft‘un geçtiğimiz ay telefon geliştiricilerine sunduğu yeni mobil işletim sistemi Windows Phone 8.1‘le çalışan ilk telefonlarından birini de piyasaya sürecek olan LG‘nin bu yeni telefonundan ilk görüntü internete sızdı.

Şimdilik LG Uni8 adıyla anılan Windows Phone 8.1 işletim sistemli telefondan ilk görüntüler, telefon dünyasında vaktiden önce ortaya çıkan görselleri yayınlamasıyla bilinen evleaks hesabı tarafından paylaşıldı. Ancak telefonun ne zaman çıkacağı veya ne tür donanımsal özellikler barındıracağı hakkındaki detaylar henüz paylaşılmadı.

Tizen Sistemli Telefonlar Piyasaya Sürülüyor