iOS Uygulamaları Android’de Çalıştırın!

iOS Uygulamaları Androidde Çalıştırın

Android ve iOS gibi popüler mobil işletim sistemlerine ait uygulamaları bir diğerinde çalıştırmak artık imkansız olmaktan çıkıyor.

Android mobil işletim sistemi kullanan kullanıcılar artık iOS işletim sistemi için çıkarılmış uygulamaları sorunsuz bir şekilde kullanabilecekler.

iOS Uygulamaları Android'de Çalıştırın!

Mutlaka iOS uygulamaları arasında beğenip de Android için olan uygulamasını bulamamış, ve o uygulamayı gerçekten kullanmayı istemişsinizdir. Bir grup öğrenci bu fikirden yola çıkarak bu hayali gerçekleştirmeyi başardılar.

Kolombiya Üniversitesi’nden bir grup öğrenci, Google‘ın Nexus 7 tabletinde iOS uygulamaları çalıştırmaya başardılar. Elinizdeki tek cihaz ile daha geniş uygulama kapasitesine sahip olan bu yeni cihaz ne bir emülatör ne de bir sanal işletim sistemi uygulamalarıyla değil, direk uygulamaları kandırarak kullanmanızı sağlıyor. Öğrenciler benchmark uygulamalarını dahi kandırmayı başardılar, Mac‘deki iTunes‘a da kolayca tablet üzerinden de erişebiliyor.

iBook, Hesap Makinesi ve Yelp’inde aralarında bulunduğu bir çok iOS uygulamasını çalıştırmaya başardılar. Konuyla ilgili videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz;

 6 Milyon BioShock Infinite Dağıtıldı!