LG F460L’nin Özellikleri Gün Yüzüne Çıktı

LG F460Lnin Özellikleri Gün Yüzüne Çıktı

Geçtiğimiz ay LG Electronics tarafından piyasaya sürülen LG G3’ün gelişmiş versiyonu olacağı söylenen LG F460L’nin donanımsal özellikleri internete sızdı.

Merakla beklenen yeni amiral gemisi akıllı telefonu LG G3‘ü geçtiğimiz ay piyasaya süren Güney Koreli telefon üreticisi LG Electronics, şimdiden yeni telefonlar üzerinde çalışmaya başladı. LG Electronics’in önümüzdeki aylarda piyasaya sürmesi beklenen bu akıllı telefonlardan bir tanesinin de LG G3’ün premium versiyonu olması bekleniyor. Hakkındaki ilk bilgiler geçtiğimiz haftalarda internete sızan bu telefon, LG F460L model numarasıyla ortaya çıktı.

LG_logo

LG F460L model numarası ve Tiger kod adıyla ortaya çıkan bu yeni akıllı telefonun özellikleri göz önüne alındığında, telefonun LG G3’ün gelişmiş versiyonu olduğu rahatlıkla görülebiliyor. 3 GB RAM, 16 GB dahili hafıza, 13 megapiksel arka kamera ve Android 3.4.2 KitKat işletim sistemiyle piyasaya sürüleceği söylenen LG F460L model numaralı bu telefonu, LG F400 model numarasıyla piyasaya sürülen LG G3‘ten ayıran işlemcisi ve ekran kalitesi olacak. LG G3’ün aksine Snapdragon 805 işlemci kullanacağı söylenen F460L, Quad HD (1440 x 2560 piksel) dokunmatik ekrana sahip olacak.

Cortana İçin Windows Phone’a Öncelik Verilecek