Yeni Windows Phone 8.1 Cihazlar Duyuruldu

Yeni Windows Phone 8.1 Cihazlar Duyuruldu

Hazırlanan Windows Phone 8.1 cihazları hakkında Complex 2014 kapsamında açıklamalarda bulunan Microsoft, işletim sistemini kullanacak yeni telefonları duyurdu.

Nisan ayının başında düzenlenen BUILD konferansı sırasında resmi olarak duyurulan Windows Phone 8.1 işletim sistemi, akıllı telefon pazarındaki varlığını genişletmeye hazırlanıyor. Computex 2014 kapsamında konu hakkında açıklamalarda bulunan Microsoft, dünyanın farklı bölgelerinde faaliyet gösteren firmalar tarafından hazıran yeni Windows Phone 8.1 cihazları duyurdu.

Windows_Phone_8.1_Cihazlar

Windows Phone 8.1 işletim sistemini kullanan bu cihazlardan bazıları hakkında geçtiğimiz haftalarda internete bilgiler sızmış olsa da, bazıları tamamen duyulmamış cihazlar. Üstelik farklı fiyat aralıklarında bulunan bu yeni cihazların bu yılın sonuna kadar piyasaya sürülmesi bekleniyor. Bu telefonların ilki Prestigio tarafından hazırlanan ve Temmuz ayından itibaren Avrupa ülkelerinde satışa sunulacak olan Multiphone 8500 DUO. Multiphone 8200 DUO’yu Avrupa ve Amerika’da piyasaya sürülecek ve adını Bill Gates’ten alan Yezz Billy 4.7 ve Kuzey Amerika’da piyasaya sürülecek yeni BLU cihazları takip edecek.

LG G3 Mini Hakkında Yeni Detaylar Ortaya Çıktı