PES 2015 Çıkış Tarihi Hakkında Yeni Detaylar

PES 2015 Çıkış Tarihi Hakkında Yeni Detaylar

Pro Evolution Soccer serisinin merakla beklenen yeni üyesi PES 2015 için bir satıcı firma tarafından yayınlanan ilan, oyunun çıkış tarihini açıklamış oldu.

Japon oyun firması Konami tarafından geliştirilen ve oyun dünyasının en sevilen spor oyunları arasında yer alan Pro Evolution Soccer serisi, son yıllarda istenileni veremedi ve kendini ciddi ölçüde geliştiren rakibi FIFA serisinin gerisinde kaldı. Ancak serinin yeni üyesi PES 2015 için Londra ofisinden de yardım alan Konami, seriyi bir kez daha batılı kullanıcıların bir numaralı tercihi haline getirmeye çalışıyor.

PES_2015

Electronic Arts tarafından geliştirilen FIFA serisi her ne kadar son yıllarda PES serisinin önüne geçmiş olsa da, sadık Pro Evolution Soccer hayranları PES 2015‘i merakla beklemeye devam ediyor. Oyunun çıkış tarihi hakkında henüz Konami cephesinden resmi bir açıklama gelmiş değil ama Gamestop Italy tarafından yayınlanan yeni bir ilan, oyunun çıkış tarihinin ortaya çıkmasına neden oldu.

Satıcı firma tarafından yayınlanan bu yeni ilanan göre PES 2015‘in PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360 ve Xbox One versiyonları 26 Eylül 2014’te piyasaya sürülecek. Konami’nin Pro Evolution Soccer serisindeki oyunlarını genellikle Eylül ayının sonlarında veya Ekim ayının başlarında piyasaya sürdüğü göz önüne alınacak olursa, Gamestop Italy tarafından verilen bu çıkış tarihi oldukça gerçekçi görünüyor.

Destiny, PlayStation ve Xbox’a Eşit Yaklaşıyor