Altın Rengi LG G3’ten İlk Görüntü Yayınlandı

Altın Rengi LG G3ten İlk Görüntü Yayınlandı

Çok yakında LG tarafından resmi olarak tanıtılması beklenen LG G3’ün altın rengi versiyonundan ilk görüntü internete sızdırıldı.

Güney Koreli telefon üreticisi LG Electronics‘in yeni amiral gemisi akıllı telefonu LG G3‘ü, 27 Mayıs’ta düzenleyeceği etkinlikte resmi olarak tanıtması bekleniyor. LG G3‘ün aralarında İstanbul’un da yer aldığı 6 farklı şehirde düzenlenecek bu etkinlikte görücüye çıkması beklenirken, telefondan yeni görüntüler de ortaya çıkmaya devam ediyor.

Altın_Rengi_LG_G3

Bugüne kadar LG G3 hakkında ortaya çıkan detaylar ve internete sızan görüntüler sayesinde telefon hakkında merak edilen birçok detay ortaya çıkmış oldu. Ancak hala merak edilen konuların başında telefonun hangi renklerde piyasaya sürüleceği geliyordu. Bugüne kadar yayınlanan görüntülerde birçok farklı renk seçeneği görülmüş olsa da, GSMArena tarafından yayınlanan bu yeni görüntüde ilk kez altın rengi versiyonu görülmüş oldu. Altın rengi LG G3 hakkında söylentiler bir süre önce ortaya çıkmıştı ama yayınlanan bu yeni görüntü sayesinde kesinlik kazanmış oldu.

HTC Windows Phone 8.1 Telefonunu Yakında Çıkaracak