LG Yeni Windows Phone Üzerinde Çalışıyor

LG AKA Tanıtıldı

Bir süredir tercih etmediği Windows Phone işletim sistemine geri dönen LG Electronics’in işletim sistemini kullanan yeni telefonu LGW820 gün yüzüne çıktı.

Android ve iOS gibi güçlü rakiplerinin açık ara gerisinde kalmaktan bir türlü kurtulamayan mobil işletim sistemi Windows Phone‘u daha fazla kullanıcıya ulaştırmak için sıkı bir çalışma yürüten Microsoft son aylarda birçok yeni akıllı telefon piyasaya sürmüş olsa da, rakiplerine karşı durabilmek için farklı telefon üreticilerinin de desteğine ihtiyaç duyuyur.

LG AKA Tanıtıldı!

Bir dönem işletim sistemini deneyen Çinli telefon üreticisi Huawei tarafından telefon üreticilerine para kazandırmamakla suçlanan Windows Phone işletim sistemi şu ana kadar beklenen desteği bulamamış olsa da, bu durum yakında değişecek gibi görünüyor. Geçtiğimiz yıl piyasaya sürdüğü amiral gemisi akıllı telefonu HTC One M8’in Windows Phone versiyonunu sunan HTC Corporation’dan sonra şimdi de Güney Koreli teknoloji devi LG Electronics işletim sistemine telefonlarında yer verecek gibi görünüyor.

Microsoft’un işletim sistemini daha önce de kullanan LG Electronics, bir süredir Android’i tercih ediyor olsa da yeniden Windows Phone işletim sistemine dönmeye hazır görünüyor. AdDuplex ekibi tarafından internete sızdırılan yeni bilgiler, Microsoft’un işletim sistemini kullanan LGW820 model numaralı yeni telefonun gün yüzüne çıkmasını sağladı. Bu haber işletim sisteminin hayranlarını sevindirmiş olsa da, LGW820’nin pek de üst düzey bir akıllı telefon olmaması hayal kırıklığı yarattı.

Samsung Galaxy Grand Max Gün Yüzüne Çıktı