HTC Windows Phone 8.1 Telefonunu Yakında Çıkaracak

HTC Windows Phone 8.1 Telefonunu Yakında Çıkaracak

HTC’nin Windows Phone 8.1 işletim sistemli yeni amiral gemisi akıllı telefonunu çok yakında piyasaya süreceği belirtiliyor.

Microsoft‘un yeni mobil işletim sistemi Windows Phone 8.1‘le çalışacak ilk akıllı telefonun Nokia Lumia 630 olacağı geçtiğimiz günlerde ortaya çıkmıştı. Önümüzdeki hafta bazı Asya ülkelerinde piyasaya sürülecek olan Lumia 630 için bekleyiş devam ederken, işletim sistemini kullanacak yeni telefonlar da ortaya çıkmaya başlıyor. Nokia dışında Windows Phone 8.1‘in kullanacağı açıklanan ilk firma, Tayvanlı telefon üreticisi HTC oldu.

HTC_Windows_Phone_8.1

HTC‘nin Windows Phone 8.1 işletim sistemini kullandığı yeni amiral gemisi akıllı telefonu, geçtiğimiz günlerde evleaks tarafından ortaya çıkarılmıştı. HTC W8#WL kod adıyla anılan telefon hakkında şimdilik pek az detay biliniyor olsa da, yeni telefonun çok yakında piyasaya sürülmesi bekleniyor. HTC’nin yeni telefonunu ilk olarak ABD’li telefon operatörü Verizon üzerinden satışa sunacağı belirtiliyor. HTC’nin Windows Phone 8.1 işletim sistemli bu ilk telefonunu diğer pazarlara taşıyıp taşımayacağı ise henüz bilinmiyor.

Intel İşlemcili Surface Tablet Yolda