LG Nexus 6’yı Üretmeyeceğini Açıkladı

LG Nexus 6yı Üretmeyeceğini Açıkladı

Nexus 6’yı üretebilecek firmalar arasında adı geçen LG Electronics, kendilerine konuyla ilgili başvurulmadığını ve telefonu üretmeyeceklerini açıkladı.

İnternet devi Google‘ın popüler akıllı telefon serisi Nexus‘un yeni üyesinin bu yıl içerisinde piyasaya sürüleceği ve Nexus 6 adıyla anılacak olan bu yeni telefonun Güney Koreli telefon üreticisi LG Electronics tarafından üretileceği bir süredir teknoloji dünyasında konuşuluyordu. Nexus 6‘nın varlığını kanıtlayacak resmi bir açıklama henüz yapılmamış olsa da, telefonun LG Electronics tarafından üretilmeyeceği resmi olarak açıklandı.

LG_Nexus

Google
için Nexus 6‘yı LG Electronics’in üreteceği yönünde internette dolaşan iddiaları yanıtlayan LG yetkilisi Ken Hong, Google’ın yeni Nexus telefonun üretimiyle ilgili olarak kendileriyle irtibata geçmediğini belirtti. Daha önce Nexus 5’in üretiminde Google’la çalışan LG’ye şu zamana kadar yeni bir telefon için başvurulmamış olmasının Nexus 6’nın LG tarafından üretilmeyeceği anlamına geldiğini belirten Hong, yeni Nexus‘u farklı bir firmanın üretmesinden pek de rahatsız olmuş gibi görünmüyor. LG’nin yeni Nexus’un yapımında yer almayacağının ortaya çıkmasının ardından Nexus 6‘yı üretmesi için HTC’ye yönelineceğine kesin gözüyle bakılıyor.

Akıllı Bileklikler Akıllı Saatleri Geride Bıraktı