Nexus 6’nın Ekranı 5.5 İnç Olabilir

Nexus 6nın Ekranı 5.5 İnç Olabilir

Bu yıl içerisinde piyasaya sürülmesi ve popüler Nexus serisindeki son cihaz olması beklenen Nexus 6’nın 5.5 inç ekrana sahip olabileceği söyleniyor.

İnternt devi Google‘ın popüler Nexus akıllı telefon serisinin yeni üyesi olması beklenen Nexus 6 hakkında bugüne kadar ortaya çıkan haberlerin ardından, telefonun bu yıl içinde piyasaya sürüleceğine neredeyse kesin gözüyle bakılıyor. Nexus 6’nın hangi telefon üreticisi tarafından hazırlanacağı ve ne zaman piyasaya sürüleceği gibi konular merak konusu olmaya devam ederken, telefonun donanımsal özellikleri hakkında yeni iddialar da gün yüzüne çıkmaya devam ediyor.

Nexus_6

Nexus 6‘ya dair ortaya çıkan yeni haberlere göre Google’ın merakla beklenen yeni akıllı telefonu Nexus 5‘in çıkışından tam 1 yıl sonra, yani Kasım ayında piyasaya sürülecek. Nexus serisindeki son cihaz olacağı söylenen Nexus 6’nın ekran boyutunun ise LG G3’te olduğu gibi 5.5 inç olacağı söyleniyor. Ancak geçtiğimiz günlerde konu hakkında konuşan bir LG yetkilisinin, yeni Nexus telefonu kendilerinin üretmeyeceğini belirtmesinin ardından yeni Nexus’un LG G3 tabanlı olmayacağı biliniyor. LG Electronics’in ihtimaller arasından çekilmesinin ardından yeni Nexus’un üretimi için olası adayların başında Tayvanlı telefon üreticisi HTC geliyor.

Bloodborne Souls Oyunlarının Özünü Koruyacak