LG G7 ThinQ ne kadar dayanıklı?

LG V35 ThinQ ve LG G7 ThinQ karşılaştırması 4

LG’nin alametifarika serisi haline gelen G serisinin, bu yılki tepe modeli LG G7, ciddi bir dayanıklılık testlerinden geçti. Peki telefon eziyetlere ne kadar katlanabildi?

Artık görmeye alıştığımız çılgın dayanıklılık testlerine bir yenisi daha eklendi. Güney Koreli şirketin bu yılki en iyi telefonlarından olan LG G7, JerryRigEverything isimli YouTube kanalının kurbanı oldu. Çizici cisimler ve çakmakla test edilen telefonun eziyetler sonrasındaki hali pek de iyi değil.

LG G7’ye eziyet testi!

İlk aşamada, farklı keskinlikte cisimlerle yapılan testlerin ardından, ekranda birtakım kalıcı çizikler oluştu. Aynı şey kamera camları için geçerli değil. Çerçeveye baktığımızda ise durum daha vahim. Çerçevenin boyası kolayca kalkıyor ve alttaki gri tabaka ortaya çıkıyor. Aynı şekilde ahizenin boyası da yerinden kolayca kaldırılabiliyor.

Cam kasa ise çiziklere daha mukavemetli davrandı. Arka kısımda yer alan bu kasa kolayca çizilmedi, ancak yine arka kısımdaki parmak izi okuyucu için aynısı söylenemez. Kolayca çizilerek bizi şaşırtmayan okuyucu, neyse ki darbelerin ardından çalışmasını sorunsuz şekilde devam ettirebiliyor. Son test olan yakma testi ise, kalıcı hasar olmadan sorunsuz şekilde atlatıldı.

Bahsi geçen videoyu siz de hemen aşağıdan izleyebilirsiniz. Daha fazla sözü uzatmadan sizi videoyla baş başa bırakalım.

Bu hafta çıkacak oyunlar (9 – 15 Temmuz)