LG V35 ThinQ ve LG G7 ThinQ karşılaştırması

LG V35 ThinQ ve LG G7 ThinQ karşılaştırması

#İŞBİRLİĞİ

LG sürpriz bir şekilde yeni amiral gemisi modeli V35 ThinQ’i tanıttı. Peki bu telefonun daha yeni satışa sunulan G7’den farkı ne? Cevabı LG V35 ThinQ ve LG G7 ThinQ karşılaştırması yazımızda.

Geçtiğimiz Mobil Dünya Kongresi öncesinde yaptığı çıkışla dikkatleri üzerine çeken LG, sürpriz bir şekilde yeni amiral gemisi modeli V35 ThinQ’i tanıttı. Sürpriz diyoruz, çünkü LG yetkilileri her sene yeni bir amiral gemisi modeli tanıtmanın pek de makul olmadığını iddia etmişlerdi. Keza bu açıklama sonrası MWC 2018’de beklenen G7 duyurusu da gelmemişti.

LG V35 ThinQ özellikleri için tıklayın

LG V35 ThinQ ve LG G7 ThinQ karşılaştırması

LG G7 ThinQ modelini kısa süre önce tanıtan Güney Koreli teknoloji devi, şimdi de bir başka amiral gemisi modeli LG V35 ThinQ ile kullanıcıların karşısına çıktı. Peki bu kadar kısa süre içerisinde tanıtılan iki amiral gemisi modeli ne gibi farklılıklar içerebilir? Bu sorunun cevabını LG V35 ThinQ ve LG G7 ThinQ karşılaştırması yazımızda bulabileceksiniz.

LG V35 ThinQ

Fakat karşılaştırmaya başlamadan önce bir şeyi netleştirelim. Her ne kadar G7 ve V35 birbiri ardına çıkmış iki telefon olsalar da iki model arasında oldukça fark olduğunu belirtelim. İşte bu farkın detayları.