LG G7 renk seçenekleri de belli oldu

g7

Hatırlanacağı üzere LG bu sene düzenlenen Mobil Dünya Kongresi’ni es geçmişti. Aslında genel beklenti Güney Koreli teknoloji devinin yeni amiral gemisi modelini MWC 2018’de tanıtması yönündeydi. Fakat beklenen olmadı. Zaten LG tarafından MWC öncesinde yapılan açıklamalar yeni bir duyurunun gelmeyeceğini açıkça ortaya koymuştu. Sonuç olarak LG G7 tanıtımı, biraz gecikmiş oldu.

LG G7 zengin renk yelpazesine sahip

Son dönemde teknoloji basınında LG G7 hakkında çıkan haberlerin sayısında önemli bir artış oldu. Bu durumu telefonun tanıtım tarihinin yaklaşmasına bağlamak, pek de yanlış olmayacaktır.

Sızdırılan son bilgilere bakacak olursak, G7’de son dönemde çıkan pek çok amiral gemisi modeli gibi çentikli bir tasarım çizgisine sahip olacak. Arka tarafında dikey olarak konumlandırılmış çift ana kamera ve parmak izi okuyucusuyla gelecek olan G7, tasarım anlamında çok fazla bir yenilik vaat etmiyor. Zira az öncede belirttiğimiz üzere son dönemde satışa sunulan pek çok amiral gemisi modeli iPhone X vari çentikli bir tasarımla geliyor.

Peki G7 hangi renk seçeneklerine sahip olacak. Zira renk yelpazesi de kullanıcılar için önemli bir kriter. Nitekim son sızdırılan görselle beraber LG G7 renk seçenekleri de belli oldu. Bahse konu bu görsele aşağıdan göz atabilirsiniz.

lg g7 1

Renk seçeneklerinde, gri, siyah, yeşil, pembe ve mavi tonların bulunduğunu söyleyebiliriz. Elbette yine de bunun LG tarafından onaylanmadığını unutmamak gerekiyor.

OnePlus 6 ön paneli ortaya çıktı