LG G7 ThinQ tanıtım arifesinde ortaya çıktı

lg g7

LG yeni amiral gemisi modelini bugün, yarın tanıtacak. Bir süredir LG G7 ThinQ ile ilgili pek çok sızıntı ile karşılaşıyoruz. Hatta şimdiye kadar telefon hakkındaki tüm özellikleri öğrendiğimizi söylemek de yanlış olmayacaktır. Zaten son günlerde de telefonun canlı olarak çekilmiş fotoğrafları manşetleri süslemeye başladı. Bu fotoğraflara geçtiğimiz gün bir yenisi daha eklendi.

LG G7 ThinQ tekrardan ortaya çıktı

LG normal şartlarda G serisi yeni amiral gemisi modellerini Mart ya da Nisan ayında satışa sunuyordu. Fakat Güney Koreli şirket, bu sene son derece ilginç bir yol izledi. Etkinlik öncesi yapılan açıklamada her sene yeni bir akıllı telefon modeli çıkartmanın çok da mantıklı bir hamle olmadığını iddia ettiler. Doğal olarak bu açıklamanın akabinde MWC kapsamında üst düzey yeni bir LG modeli tanıtılmaması pek de sürpriz olmadı.

Acaba bu sene yeni bir G serisi model gelecek mi yoksa gelmeyecek mi diye düşünürken, sonunda G7’nin tanıtılacağı netlik kazandı. Bir süredir teknoloji gündeminde olan LG G7 ThinQ bilindiği üzere çentikli bir tasarım çizgisine sahip olacak. Qualcomm imzalı SD845 yonga setinden beslenecek olan telefon sistemini 4GB ya da 6GB RAM ile destekleyecek. Telefon tasarım anlamında, son dönemde satışa sunulan çentikli modelleri andıracak. Zaten bu durum sızdırılan G7 fotoğraflarında da net bir şekilde gözler önüne serilmiş durumda. Sızdırılan son fotoğraflara aşağıdan göz atabilirsiniz.

lg g7 thinq

HTC U12+ kamera performansı ortaya çıktı