OnePlus 6 ön paneli ortaya çıktı!

oneplus 66

Akıllı telefon sektörünün hırçın çocuğu OnePlus, şu aralar yeni amiral gemisi modelinin heyecanını yaşıyor. Çinli üretici önümüzdeki günlerde tanıtacağı OnePlus 6 için hummalı bir çalışma yürütüyor. Bilindiği üzere OnePlus geçtiğimiz yıl 5T modeli ile yeni bir tasarım çizgisine geçiş yapmıştı. Fakat bu tasarım çizgisinin kullanıcılar tarafından pek benimsenmemesi Çinli üreticiyi de harekete geçirdi.

OnePlus 6, iPhone X’e benzerliği ile dikkat çekiyor

Geçtiğimiz sene satışa sunulan OnePlus 5T, 18:9 ekran en boy oranına sahip olmasına karşın kalın sayılabilecek çerçevelere sahipti. Bunu görmezden gelmeyen Çinli üretici, ekran gövde oranını yüzde 90 seviyesine çıkarmak için kolları sıvadı.

Kısa süre önce Çinli bazı mecralara demeç veren OnePlus CEO’su Carl Pei, yeni amiral gemisi modelinde çentikli bir tasarıma yer vereceklerini doğrulamıştı.

İlk olarak Essential Phone ile karşımıza çıkan bu çentikli tasarım, iPhone X ile zirve yapmıştı. Sonrasında pek çok üretici de Apple’ın iPhone X’te kullandığına benzer bir çentik kullanmaya başlamıştı.

Öyle görünüyor ki kısa süre sonra OnePlus da bu üreticiler arasına katılmış olacak. Peki çentikli tasarıma sahip olan OnePlus 6 nasıl bir görünüme sahip olacak? Geçtiğimiz gün sızdırılan yeni bir görselle bu soru da cevap bulmuş gibi görünüyor. Lafı daha fazla uzatmadan sizleri yeni sızdırılan OnePlus 6 görseli ile başbaşa bırakalım.

oneplus 6 4

Xiaomi Black Shark ilk defa göründü!