LG G7 ThinQ’dan harika başlangıç

LG G7 ThinQ

Geçtiğimiz günlerde ön siparişe sunulan LG G7 ThinQ, Güney Kore’de büyük ilgi gördü. LG’nin yeni amiral gemisi LG G6’nın satışlarını ikiye katladı.

Güney Koreli teknoloji devi LG, uzun bir bekleyişin ardından yeni amiral gemisi LG G7 ThinQ‘i satışa çıkardı. İlk olarak Güney Kore’de satışa çıkan telefon kullanıcılardan yoğun ilgi gördü. Güney Kore basınında çıkan haberlere göre telefon için verilen ön siparişler şirketin ve analistlerin beklentilerini aştı.

LG G7 ThinQ, ilk 6 günde 70 bin ön sipariş aldı

Güney Kore basınında yer alan haberlere göre G7 ThinQ, ön siparişe sunulduğu günden bu yana geçen 6 günde 70 binden fazla sipariş aldı. Bu da LG’nin yeni amiral gemisinin öncülü olan LG G6’nın satışlarını neredeyse ikiye katladığını gösteriyor. Geçtiğimiz yıl bu dönemde satışa çıkan LG G6, ön siparişe sunulduktan sonraki altı günde 40 bin sipariş almıştı.

LG G7 ThinQ

iPhone X veya Galaxy S9 gibi telefonlarla kıyaslandığında bu rakamlar düşük gelebilir. Ancak son dönemde mobil departmanı zarar etmekten kurtulamayan LG için bu rakamlar oldukça umut verici. Bu hızlı başlangıçtan sonra G7 ThinQ’nun etkileyici satış performansını Güney Kore dışında da gösterip gösteremeyeceği merak ediliyor.

Xiaomi Mi 8 için geri sayım başladı