LG G7 RAM miktarıyla şaşırttı

lg g7 6

Bilindiği üzere LG G7, Mayıs’ın ilk haftasında tanıtılacak. Şimdiye kadar G7 hakkında pek çok spekülasyona tanıklık ettik. Göründüğü kadarıyla etmeye de devam edeceğiz. Fakat ortaya çıkan söylentilerin çok fazla olması, bilgi kirliliğini de beraberinde getiriyor. Keza sızdırılan bilgilerin birbirini tutmaması, mevcut soru işaretlerinin daha da artmasına neden oluyor.

LG G7 kaç GB RAM’le gelecek?

LG’nin yeni amiral gemisi modeli ile ilgili şimdiye kadar sızdırılmış olan raporlarda telefonun hep 6GB RAM’le geleceği belirtilmişti. Fakat geçtiğimiz gün ortaya çıkan bir geekbench raporu işleri karıştırdı.

Bahse konu Geekbench testinde LG G7, LGE LM-G710 model numarasıyla ortaya çıktı. Tek çekirdek testinden 2312 puan alan G7, çok çekirdek testinden ise 8979 puan aldı. Aslında buraya kadar anormal olan bir durum yok. Hatta puanların da S9 ile hemen hemen aynı seviyede olduğunu söylemek mümkün. Ne de olsa iki telefonda da Qualcomm tarafından üretilen Snapdragon 835 yonga seti kullanılıyor.

Burada garip olan şey telefonun RAM miktarının 3650MB olarak görünmesi. Bu teste giren G7 modelinde 4GB RAM olduğunu gösteriyor.

Peki gelelim işin bizi ilgilendiren kısmına. LG G7’de 4GB RAM mi bulunacak? Yoksa LG de Samsung gibi Avrupa’da 4GB, Asya tarafında ise 6GB’lık versiyonu mu satışa sunacak? Bunu yakında öğreneceğiz. Fakat 4GB RAM’e sahip amiral gemisi modelinin 8GB’lık cihazların var olduğu bir pazarda söz sahibi olması hayli zor.

lg g7 7

LG G7 yepyeni bir ekran teknolojisiyle geliyor