LG Q7 özellikleri ortaya çıktı

lg q7 özellikleri

LG’nin uygun fiyatlı Q serisinin yeni modeli Geekbench’te ortaya çıktı. Böylece LG Q7 özellikleri de netlik kazanmış oldu. İşte cihaz hakkındaki tüm detaylar.

LG Q7 özellikleri ile orta segmente hitap ediyor

Güney Kore’nin önemli teknoloji tedarikçilerinden biri olan LG, kısa süre önce yeni amiral gemisi modeli G7 ThinQ’i tanıtmıştı. Bilindiği üzere LG son yıllarda G serisi amiral modelini takiben bir de Q serisi bir model tanıtıyor. Q serisindeki bu model genel itibariyle orta segmente hitap eden uygun fiyatlı bir cihaz oluyor. Örneğin geçtiğimiz yıl G6 sonrasında satışa sunulan LG Q6, şu aralar 1000TL altına satılmakta. Muhtemelen LG Q7 de fiyat anlamında cazip bir model olacaktır.

LG’nin orta segmentteki yeni modeli geçtiğimiz gün Geekbench testinde ortaya çıktı. LG Q7 özellikleri de böylelikle kesinleşmiş oldu.

LG Q7, gücünü MediaTek tarafından geliştirilen Helio P10 yonga setinden alıyor. Sistemini 4GB RAM ile destekleyen telefon kutudan ilk çıktığında ise Android 8.1 ile çalışacak.

Tekli çekirdek testinden 630 puan alan Q7, çok çekirdek testinden ise 2322 puan almış. LG Q7 özellikleri bazında orta segmente hitap eden bir model olduğu için, bu puanların normal olduğunu söyleyebiliriz.

lg q7

LG’nin orta segmentteki modelini ne zaman satışa sunacağı ise henüz netlik kazanmış değil. Muhtemelen G7’de olduğu gibi Q7’de sessiz sedasız bir şekilde tanıtılacaktır.

Oyunculara özel Asus ROG geliyor