Mercedes Pekin Otomobil Fuarında görücüye çıkıyor

mercedes

Yolların eşsiz Kralı Mercedes yeni konsepti ile Beijing/Pekin Otomobil Fuarı’nda otomobil tutkunlarıyla bir araya geliyor.

Fuarda görücüye çıkacak olan Vision Mercedes-Maybach Ultimate Luxury serisi adını, elektrik ile çalışan donanımı ve lüks iç tasarımlı konforunun birleşmesi sonucu alıyor.

4 çekerli elektrik ile çalışan motora sahip olan araç 200 mil yol alabilme ve hızlı şarj olabilme kapasitesine sahip, Sedan ve Suv segmenti crossover sınıfına dahil. Tasarım konforunda sürücüsünün rahatlığına öncelikli olarak önem verilmiş.

İç tasarımında “Sihirli Ahşap” temalı görünümüyle Çin pazarına uygun olarak giren Mercedes, yumuşak ve pürüzsüz ahşap kenarlı geçişlere sahip. Renk paletinde parlak kırmızı, beyaz ve gri renkleri bulunuyor. Koltuklarında ise beyaz deri tercih edilmiş. Ayarlanabilmesi ile sürücüsünü oldukça rahat hissettiren bir koltuk konforu sunuyor.

Mercedes, twitter hesabındada günler öncesinde duyurduğu araç içi çay seti ile yolcularına yolda ilerlerken çay keyfi sürmelerine olanak sağlıyor. Ayrıca tek tuşla demlik-çay tepsisini kapatıp açabiliyorsunuz.

Luxury konsepti ile dış tasarımında krom kaplamalı 24 inch janta sahip tekerlekleri ve kaplama içeren bir tasarıma sahip olduğunu görüyoruz.

Hayallerimizi süsleyen bir araç olmaktan fazlasının olabilmesi için zengin bir bütçeye sahip olmamız gerektiğini şimdiden bir kez daha hatırlatmakta fayda görüyorum.

mercedes