LG G7 ThinQ tanıtıldı! İşte LG G7 özellikleri!

LG G7 özellikleri

LG’nin amiral gemisi LG G7 tanıtıldı. LG G7 özellikleri ile Android tutkunlarına farklı bir deneyim sunmaya hazırlanıyor. İşte LG G7 özellikleri ve fiyatı hakkında her şey!

LG, MWC 18 etkinliğinde rakipleri karşısında geride durmuş ve amiral gemisi modelini tanıtmamıştı. LG, bugün firmanın amiral gemisi konumundaki LG G7 modelini resmen tanıttı. Yapay zeka ile donatılmış LG G7, rakiplerine göre farklılıklar sunuyor.

LG G7 özellikleri

LG de son dönemin modasına uyuyor ve çentik ekranlı tasarım ile geliyor. LG G7’deki çentik ekranı, Ayarlar bölümünden yapacağınız değişiklik ile isterseniz düz bir ekran gibi de kullanabiliyorsunuz. FullVision özellikli bu ekran 3120×1440 çözünürlükte. 6.1 inç büyüklüğünde QHD+ ekran Super Bright Display özelliği ile dikkat çekiyor.

Super Bright Display sayesinde 1.000 nit parlaklığa ulaşabilen LG G7 ekranının, piyasadaki en iyi mobil ekrana sahip telefon olacağı düşünülüyor.

Gücünü Qualcomm’un en güncel yonga seti olan Snapdragon 845‘ten alan LG G7, bölgelere göre farklı olarak 4 GB ve 6 GB RAM seçenekleri ile geliyor. 64 GB ve 128 GB dahili depolama birimi modelleri bulunan telefonda çift kamera kurulumu yer alıyor.

LG G7 özellikleri

16 Megapiksel + 16 Megapiksel çift kamera kurulumu ile gelen telefonda, her iki lens de f/1.6 diyafram açıklığına sahip. Rakibi Galaxy S9’a göre daha iyi kamera performansı sunması beklenen LG G7’nin ön bölümünde ise, 8 Megapiksellik kamera yer alıyor.

Qualcomm’un QuickCharge 4.0 teknolojisini destekleyen telefonda 3.000 mAh büyüklüğünde batarya yer alıyor. 162 gram ağırlığa sahip olan LG G7, kutusundan Android 8.0 Oreo ile çıkıyor.

Google Assistant için özel bir düğmeye sahip olan LG G7, IP68 sertifikası sayesinde suya ve toza karşı dayanıklı bir yapıda. Yapay zeka özellikleri ile donatılan telefon, kaliteli DAC (digital-to-analogue converter) ile geliyor. Müzik tutkunlarını fazlasıyla tatmin eden bu DAC, 32 Bit müzikleri desteklemesi ile dikkat çekiyor.

256 GB kapasiteli Samsung galaxy S9+ Türkiye’de!

LG G7 fiyatı ise 680 euro olarak belirlendi. Bu telefonun ülkemizde 4.600 ile 5.200 TL arasında satılacağını söyleyebiliriz.