LG V35 ThinQ özellikleri kesinlik kazandı

lg v35 thinq

Akıllı telefon pazarının önemli isimlerinden biri olan LG’nin önümüzdeki günlerde tanıtacağı yeni amiral gemisi modeli bir kez daha ortaya çıktı. İşte LG V35 ThinQ özellikleri ve diğer detaylar.

Kısa süre önce G serisi yeni amiral gemisi modelini tanıtan LG, bir sonraki üst segment modeli için çalışmalara şimdiden başladı. Güney Koreli teknoloji devinin önümüzdeki dönemde V35 ThinQ modelini tanıtması bekleniyor. Peki LG V35 ThinQ özellikleri baz alındığında kullanıcılara ne gibi yenilikler sunacak?

LG V35 ThinQ özellikleri ortaya çıktı

Hatırlanacağı üzere LG geçtiğimiz Mobil Dünya Kongresi öncesinde oldukça enteresan açıklamalara imza atmıştı. Güney Koreli şirketin yetkilileri, her sene yeni bir üst segment model çıkarmanın pek de mantıklı bir hamle olmadığını iddia etmişlerdi.

Bu açıklamalar üzerine LG’nin bu sene yeni bir üst segment model çıkarmayacağı tartışılmaya başlanmıştı ki LG G7 ThinQ duyurusu geldi. Bu duyurunun üstünden çok geçmeden de LG V35 ThinQ dedikoduları ortada dolaşmaya başladı. Açıkçası LG’nin söyledikleri ile yaptıklarının çok da tutarlı olmadığını kabul etmek gerekiyor.

Konumuza dönecek olursak, geçtiğimiz gün LG G7 ThinQ özellikleri sızdırıldı. Buna göre telefon gücünü Qualcomm tarafından üretilen Snapdragon 845 yonga setinden alacak. Sistemini 6GB RAM ile destekleyecek olan cihazın dahili depolama alanı ise 128GB olacak. Arka tarafında 2 adet 16 MP’lik kamera bulunduran V35 ThinQ’nun selfie kamerası ise 8 MP. 3000 mAh kapasitesine sahip ortalama bir bataryadan beslenecek olan telefon kutudan ilk çıktığında ise Android 8.1 ile çalışacak.

lg v35 thinq özellikleri

Açıkçası telefonun özelliklerine baktığımızda LG G7 ThinQ’dan çok da farklı olmadığını görüyoruz.

Bu arada dip not olarak belirtelim. LG’nin yeni amiral gemisi modelinin en geç 2 ay içinde raflardaki yerini alması bekleniyor.

HTC’den Bitcoin destekli telefon