LG G7 One tanıtıldı! İşte LG G7 One özellikleri!

LG G7 One

LG, Google’ın Android One programına sürpriz bir modeli ile katıldı. LG G7 One ile Android One’a giriş yapan LG, güçlü donanımı ile en iyi Android One telefonu olmaya şimdiden aday.

Google’ın geçtiğimiz yıllarda başlatmış olduğu Android One programına bugün LG enterasan bir modeli ile giriş yaptı. Amiral gemisi modeli LG G7’nin bazı özelliklerini kırparak LG G7 One modeli ile Android One‘a giriş yapan firma, güçlü donanımı ile en iyi Android One telefonu olmaya şimdiden aday gibi görünüyor.

LG G7 One özellikleri!

G7 One modelinde Qualcomm’un Snapdragon 835 yonga seti, 4 GB RAM, 6.1 inç büyüklüğünde 1440P çözünürlüğünde ekran ve Boombox hoparlör yer alıyor. Quad DAC desteği ile üst düzey müzik deneyimi sunan G7 One, kamera konusunda LG G7 ThinQ modelinden ayrışıyor.

Amiral gemisi LG V40 ThinQ’in görselleri sızdırıldı

G7 One modelinde çift arka kamera kurulumu yerine f/1.6 diyaframa sahip 16 Megapiksel çözünürlüklü arka kamera yer veriliyor. Telefonun ön bölümünde ise 8 Megapiksellik kamera bulunuyor.

LG G7 One

Fiyatı henüz belli olmayan G7 One’ın, çok uygun fiyata satılacağı söyleniyor. Android 8.1 Oreo yazılımı ile gelecek olan G7 One, bakalım Android One programını canlandırmayı başarabilecek mi?