OnePlus 6 bir kez daha görüntülendi

OnePlus 6

OnePlus firmasının yeni amiral gemisi OnePlus 6 bir kez daha görüntülendi. OnePlus 5T ve iPhone X’un yanında görüntülenen OnePlus 6, bakalım hoşunuza gidecek mi?

Amiral gemisi katili unvanını ile tanıdığımız OnePlus firması bu yıl karşımıza OnePlus 6 modeli ile çıkacak. Rakipleri gibi çentikli tasarım ile gelecek olan bu model merakla bekleniyordu.

OnePlus 6 böyle görünecek!

Daha önce sızıntıları ortaya çıkan telefon bugün de OnePlus 5T ve Apple’ın çentik furyasını başlatan telefonu iPhone X ile yan yana görüntülendi. iPhone X’dan daha uzun görünen telefon, çentik konusunda rakibinden bir adım önde yer alıyor.

Telefondaki çentiğin küçük olduğu, iPhone X ile yan yana olan fotoğrafta açıkça görünüyor. Ancak bu çentiğin küçük olmasının en büyük nedeni, iPhone X’daki gibi yüz tanıma teknolojisine sahip olmaması gösteriliyor.

iPhone X’da yer alan TrueDepth teknolojisi yüzünden, çentik diğer telefonlara göre daha büyük görünüyor. Bu dezavantajın Apple adına 2019 senesinde ortadan kalkacağı söyleniyor.

Bu slayt gösterisi için JavaScript gerekir.

Önümüzdeki haftalarda resmen tanıtılacak olan OnePlus 6, gücünü Qualcomm’un en yeni yonga seti Snapdragon 845 ve 6 GB RAM‘den alacak. Bazı kaynakların, RAM konusunda OnePlus’ın tercihini 8 GB‘tan yana kullanabileceğini belirttiğini hatırlatalım.

Galaxy S7 için Oreo güncellemesi yayınlandı!

Piyasanın en güçlü Android telefonu olmaya aday olan telefon, bakalım rakipleri Galaxy S9, LG G7 ThinQ ve Huawei P20 Pro gibi modelleri Benchmark testlerinde geride bırakmayı başarabilecek mi?