LG G7’ye yakından bakın!

LG G7 16

Güney Koreli teknoloji firması LG, bugün düzenlediği etkinlikte LG G7 modeli ile karşımıza çıktı. Son dönemin modasına uyarak çentikli bir ekrana geçiş yapan LG, sunduğu özellikler ile Android tutkunlarını fazlasıyla tatmin ediyor.

Dilerseniz lafı fazla uzatmadan firmanın yeni amiral gemisinin öne çıkan özellikleri ve yüksek çözünürlüklü görselleri ile sizleri baş başa bırakalım.

Karşınızda LG G7!

Telefonun çentik tasarımlı FullVision özellikli bu ekranı, 3120×1440 çözünürlükte. 6.1 inç büyüklüğünde olan QHD+ ekran, Super Bright Display özelliği ile dikkat çekiyor. Super Bright Display sayesinde 1.000 nit parlaklığa ulaşabilen LG G7 ekranının, Display Mate tarafından en iyi mobil ekran seçilmesi bekleniyor.

Telefonun tüm özellikleri için tıklayın!

Gücünü Qualcomm’un en güncel yonga seti olan Snapdragon 845‘ten alan telefon, bölgelere göre farklı olarak 4 GB ve 6 GB RAM seçenekleri ile geliyor. 64 GB ve 128 GB dahili depolama birimi modelleri bulunan telefonda çift kamera kurulumu yer alıyor.

16 Megapiksel + 16 Megapiksel çift kamera kurulumu ile gelen telefonda, her iki lens de f/1.6 diyafram açıklığına sahip. Telefonun ön bölümünde ise 8 Megapiksel çözünürlüğünde Selfie kamerası yer alıyor.

Biz de sizler için LG’nin yeni amiral gemisi modelinin yüksek çözünürlüklü görsellerini bir araya getirdik. Tasarımı ile öne çıkan LG’nin yeni amiral gemisinin görsellerini ilerleyen sayfalardan görüntüleyebilirsiniz.

LG G7

Lütfen sayfa değiştiriniz.