LG V40 hakkındaki ilk detaylar ortaya çıktı

lg v49

LG’nin geleceğe dair neler planladığını kestirmek ciddi anlamda çok zor. Çünkü Güney Koreli teknoloji devinin stabil bir pazarlama anlayışı bulunmuyor. Örneğin G4 modelinde deri kapak tasarımını tercihleyen LG, G5’te modüler, G6’da ise Full Vision ismini verdiği bir tasarım çizgisi izlemişti. Herhalde amiral gemisi serisi üzerinde LG kadar oynayan bir başka üretici daha yoktur. Daha da ilginç olanı, şirketin her sene yeni bir amiral gemisi modeli çıkarmayı gereksiz gördüğünü açıklayarak MWC’yi es geçmesi olmuştu. Şu aralar G7’nin 5 Mayıs’ta tanıtılacağına dair bazı dedikodular mevcut fakat resmi bir açıklama yapılmış değil. Teknoloji tutkunları, LG’nin bir sonraki amiral gemisi modelini yani G7’yi beklerken, LG V40 üzerine de bazı spekülasyonlar ortaya çıktı.

LG V40 ne zaman tanıtılacak?

Sızıntı dünyasının güvenilir isimlerinden biri olan Evan Blass, LG’nin bir sonraki amiral gemisi modelinde Storm kod ismini kullanacağını açıkladı. Yani Blass’a göre, LG V40 modeli Storm kod ismi ile geliştiriliyor.

Açık konuşmak gerekirse, LG’nin geçen MWC öncesi takındığı tutum, V serisinin tamamen sonlandırıldığı yönünde dedikodulara neden olmuştu. Fakat görünen o ki LG V40 üzerinde de çalışmalarını sürdürüyor. Elbette şimdilik telefonun özellikleri ya da çıkış tarihine ilişkin bir bilgiye sahip değiliz. Fakat önümüzdeki günlerde, muhtemelen de G7’nin çıkışından sonra V40 hakkında daha fazla bilgi edinebileceğiz.

Xperia XZ Premium fiyatı düşmeye devam ediyor