İşte LG’nin yeni amiral gemisi modeli LG Judy!

Ekran Resmi 2018 02 17 10.20.57

Akıllı telefon sektörünün önemli isimlerinden biri olan LG, son dönemde pazardaki geleceğine ilişkin ilginç açıklamalarda bulunmuştu. Güney Koreli teknoloji devi, her sene yeni bir akıllı telefon modeli çıkarmanın pek de akıl karı olmadığını, önemli bir yenilik olmadığı sürece eski modellerin satışına devam edilmesi gerektiğini açıklamıştı. Bu söylemlerin hemen ardından ise LG G7’nin MWC 2018 kapsamında tanıtılmayacağı iddiaları ortaya atıldı. Son gelişmelere bakılırsa, gerçekten de LG MWC 2018’de yeni bir amiral gemisi modeli tanıtmayacak. Fakat Güney Kore’den gelen son bilgilere göre, LG önümüzdeki Haziran ayında LG Judy ismini verdiği yeni modeli ile sahalara dönüş yapacak.

Kod adı LG Judy

Elbette LG Judy, Güney Koreli şirketin yeni amiral gemisi modelinin kod adı. Yani telefonun tam modeli muhtemelen daha farklı bir isme sahip olacaktır. Fakat bu ismin G7 olmayacağına da kesin gözüyle bakılıyor.

Haziran’da tanıtılması beklenen LG Judy, gücünü Qualcomm tarafından desteklenen Snapdragon 845 yonga setinden alacak. Sistemini 4GB RAM ile destekleyen telefonun dahili depolama alanı ise min. 64GB olacak.

18:9 en boy oranına sahip 6.1 inçlik bir ekranla gelecek olan LG Judy’de yeni bir teknoloji kullanılacak. LG’nin IPS LCD ekrana oranla yüzde 30 daha az enerji tüketen yeni ekran teknolojisi MLCD+’ın ilk defa LG Judy’de kullanılması bekleniyor.

Arka tarafında 2 adet 16MP’lik kamera barındıracak olan cihazın su ve toza karşı da IP68 ile korunacağı söyleniyor. Bekleyip göreceğiz.

Apple Samsung’a fark attı