LG G7 ve Çektiği Fotoğraf Sızdırıldı

LG G7 ThinQ 1

Güney Koreli üreticinin amiral gemisi LG G7’nin detaylı fotoğrafları ve çektiği örnek fotoğraf basına sızdı. İşte son bilgiler!

LG G7 ThinQ’nun Ayak Sesleri Geliyor

Yılın başından bu yana beklenilen LG’nin tepe modeli için son viraja girdik. Önümüzdeki hafta tanıtılması beklenen G7 ThinQ’nun görsellerini önce dün, @evleaks Twitter üzerinden yayınladı. Bugünse G7’nin çektiği iddia edilen bir örnek fotoğraf yayınlandı.

Dbf0 MKU0AU4FOd

Teknoloji dünyasının güvenilir isimlerinden Evan Blass, Twitter hesabından yukarıdaki render fotoğrafları yayınladı. Daha önceden ortaya çıkan fotoğraflarla örtüşen yeni görsel, telefonun her açıdan detaylarını net şekilde gösteriyor. Çentik, dikey çift kamera kurulumu, arka tarafta yer alan parmak izi sensörü ve metal çerçevesiyle dikkat çeken G7’nin, 6 inç ekran, Snapdragon 845 işlemci, 6 GB RAM ve 3000 mAh pille gelmesi bekleniyor.

G7

Hemen yukarıdaki fotoğrafı ise G7’nin çektiği iddia ediliyor. 16 MP’lik çift arka kamera kurulumuna sahip olacak olan cihaz, exif verilerinden anlaşıldığı kadarıyla f/1.6’lık diyafram açıklığına sahip bir ana kamerayla geliyor.

Samsung Galaxy A6 ve A6+’nın Görselleri Sızdı