Çocuklara Özel Akıllı Saat Fitbit Ace

1520954331 Fitbit Ace Family Lineup

Fitbit, çocuklara özel ilk akıllı saati olan Fitbit Ace ’i duyurdu. Fitbit Ace akıllı saat, 5 günlük pil ömrü ve ebeveyn kontrol sistemi ile göz dolduruyor.

Bileğe göre ayarlanabilir, su geçirmez bileklik ve 5 güne varan pil ömrüyle Fitbit Ace, çocukların yaşam temposuna uyum sağlayabilecek ve her türlü sıvı dökülmesine veya faaliyete dayanacak şekilde tasarlanmış. Benzersiz 10 farklı saat görüntüsü ve parlak mavi ya da mor kayışlarla sunulan Fitbit Ace ile çocuklar kişiliklerine en uygun tarzı da diledikleri gibi seçebiliyor.

2018’in ikinci çeyreğinde tüm dünyada satışta

499 TL’den ön satışa sunulan Fitbit Ace, aralarında Amazon, Best Buy, Dick’s Sporting Goods, Kohl’s, Macy’s, REI, Target ve Verizon’un da bulunduğu başlıca Kuzey Amerika perakendecileri de dahil olmak üzere, 2018’in ikinci çeyreğinde tüm dünyada satışta olacak. Ürüne ön siparişi buradan verebilirsiniz.

Fitbit, çocuklara özel ilk akıllı saati olan Fitbit Ace ’i duyurdu. Fitbit Ace akıllı saat, 5 günlük pil ömrü ve ebeveyn kontrol sistemi ile göz dolduruyor. 

 

Eğlencenin en sağlıklı hali: Spor ve Aktivite!

Ebeveynlerin beklentilerine yanıt vermek isteyen Fitbit, 8 yaş ve üzeri çocukları daha aktif olmaya ve aileleriyle birlikte. Sağlıklı alışkanlıklar geliştirmeye teşvik etmek üzere Ace’i tasarladı. Yeni Fitbit Ace’in sporu sevdiren özellikleri şöyle:

Aktivite takibi: FitbitAce ile ebeveynler, çocuklarının adımlarını, aktif oldukları dakikaları ve uyku istatistiklerini otomatik olarak takip ederek çocuklarını harekete yönlendirebiliyor. Özel günlük adım ve aktif dakika hedeflerini belirliyor. Dünya Sağlık Örgütü, 7-17 yaş arasındaki çocuklara günde 60 dakika fiziksel aktivite öneriyor. Hastalık Kontrolü ve Önleme Merkezleri de çocukların günde 9-12 saat uyumasını tavsiye ediyor.

Hareket etmeyi hatırlatın: Ebeveynler, çocukları bir kanepede veya ekranın karşısında çok uzun süre oturduklarında, her saat başı en az. 250 adım atmaları için titreşimle onları uyaran kişiselleştirilmiş hatırlatıcılar ayarlayarak hareketsiz geçen süreyi azaltabiliyor

Hareket ettiklerinde ödülle teşvik edin: Fitbit uygulamasında yer alan tebrik mesajları, eğlenceli ve biriktirilebilir rozetlerle çocuklar hareket ettiklerinde ödüllendirilebiliyor. Çocuklar böylece egzersiz hedeflerine ulaşmaları için teşvik ediliyor

Eğlenceli meydan okumalar: Çocuklar, ailenin tüm üyelerinin 5 gün boyunca adım yarışı yapıp motivasyonlarını korumalarını sağlayan Aile Yarışması’nda veya günlük ve hafta sonu meydan okumalarında ailelerine ve arkadaşlarına karşı yarışabiliyor.Bu özellik yakında piyasaya sunulacak.

Fitbit, çocuklara özel ilk akıllı saati olan Fitbit Ace ’i duyurdu. Fitbit Ace akıllı saat, 5 günlük pil ömrü ve ebeveyn kontrol sistemi ile göz dolduruyor. 

Çocukların hareketsiz yaşam tarzının kendiliğinden yok olmayacağını ve yaşları ilerledikçe daha da artacağını belirten. ABD Ulusal Fitness Vakfı Genel Müdürü Chris Watts;

“Bir çocuğun hareket seviyesi, 9-15 yaşları arasında her yıl yaklaşık 40 dakika azalıyor. Bu yüzden ebeveynlerin, çocuklarının daha aktif yaşamasına yardımcı olacak araçları sağlaması büyük önem taşıyor. Fitbit’in bu soruna çözümü ise sadece egzersiz takibinden daha fazlasını sunuyor. Fitbit Ace, erken yaşlardan itibaren sağlıklı alışkanlıklar oluştururken hareket etmeyi eğlenceli ve ödüllendirici bir hale getiriyor. Ebeveynlerin de sağlıklı ve fit olmayı bir aile meselesi haline getirmelerini sağlıyor.” diyor.

Fitbit, çocuklara özel ilk akıllı saati olan Fitbit Ace ’i duyurdu. Fitbit Ace akıllı saat, 5 günlük pil ömrü ve ebeveyn kontrol sistemi ile göz dolduruyor. 

Çocuğunuzun kişisel bilgileri korumanız altında

Çocukların kişisel bilgilerini korumak, teknoloji kullanımı açısından ebeveynler için en önemli noktalardan biri. Ebeveynlerin bu talebinden yola çıkan Fitbit, İnternette Çocukların Kişisel Bilgilerinin Korunması Kanunu (COPPA) ve diğer geçerli kişisel bilgi koruma kanunlarına uygun şekilde tasarladığı aile hesabıyla. Ebeveynlerin çocuklarının bağlantı kurduğu kişileri ve Fitbit uygulamasında gördükleri bilgileri yönetmelerini sağlıyor.Fitbit aile hesabının öne çıkan özellikleri ise şöyle;

Ebeveyn sayfası ayarı: Bu sayfayla çocukların faaliyetleri ve ilerlemeleri kontrol edilebiliyor. Ayrıca aile üyelerinden ve arkadaşlardan (yakında uygulamaya geçecek) gelen talepleri onaylamak için. Fitbit uygulamasında istenildiği an kişisel sayfa ve çocuk sayfası arasında geçiş yapılabiliyor. Çoğu Android ve iOS cihazla otomatik şekilde senkronize olabilen Ace, yakında Windows işletim sistemli cihazlara da uyumlu olacak.

Çocuk sayfası ayarı: Ebeveynler bu sayfadan çocuklarının Fitbit uygulamasında görebileceği istatistikler, arkadaşlık talepleri, rozetler, saat tasarımları gibi verileri sınırlandırabiliyor.

Bağlantıda kalın: Aile hesabı akıllı telefonu olan çocukların telefonlarını duymama sorununu da çözüyor. Doğrudan çocuğun bilekliğine gelen bildirimler sayesinde ebeveynler her daim çocuklarıyla bağlantıda kalıyor.

Çocuklukta obezite oranları artmaya devam ettikçe, tüm ailenin sağlıklı ve daha aktif bir yaşam tarzını benimsemesinin her zamankinden daha önemli bir hal aldığını söyleyen. Fitbit CEO’su ve Kurucu Ortağı James Park;

“İyi alışkanlıklar geliştirmek ve bunları devam ettirmek zor olabilir. Ama insanları teşvik etmek açısından bir ağ oluşturmanın ne kadar önemli olduğunu toplumumuzda görüyoruz. Bu deneyimi ailelere sunarak sağlıklı alışkanlıkları eğlenceli ve çekici hale getirebiliriz. Ebeveynlere, bir yandan ailece keyifli vakit geçirirken, diğer yandan da çocuklarına yaşam boyu sürecek sağlıklı alışkanlıklar kazandırma imkanı sunmaktan dolayı büyük heyecan duyuyoruz.” diyor.