LG G7 OLED Ekranla Gelmeyebilir!

lg g7

Güney Koreli üreticinin sonraki amiral gemisi LG G7, maliyeti kısma amacıyla OLED ekran yerine LCD ekran taşıyabilir. Ters bir seçim!

Herkes OLED’e Geçerken LG, G7’de Maliyete Takıldı

Markalar akın akın LCD’yi terk edip OLED’e geçerken LG’den ters bir hamle gelebilir. Aynı zamanda dünyanın en büyük panel üreticileri arasında yer alan Güney Koreli firma, iddialara göre G7’de maliyetten kısmak için LCD’ye yer verecek. Daha önceki selef modellerde de LCD ekrana alışageldiğimiz G serisi bize bu yeniliği getirecek gibi gözükmüyor.

Yılın başlarında tanıtılması planlanan ancak sonraki dönemde yeni bir soluk kazandırmak için ertelenen amiral gemisi, anlaşılan o ki rakiplerini fiyat avantajıyla vurmayı planlıyor. Mamafih cihaz çok iddialı olmasa da rakiplerinden daha uygun bir fiyata satışa çıkabilir. Öte yandan Güney Koreli şirket kimilerine göre G serisini tamamen bitirip sonraki telefonunda yeni bir isim kullanacak.

iPhone X‘un ardından popüler hale gelen çentiğe de yer verecek olan cep telefonu; son duyumlara göre mayıs ayında sahne alacak. Bakalım LG kendine gerçekten istediği gibi tertemiz bir sayfa açabilecek mi.

iPhone SE2 videoda ortaya çıktı!