LG G3 Tanıtıldı Mı?

LG G3 Tanıtıldı Mı

LG’nin merakla beklenen amiral gemisi LG G3 henüz tanıtılmadı ancak Japon LG G3’ü olarak adlandırılan LG Isai FL Japonya’da resmen duyuruldu. Geçtiğimiz yıl olduğu gibi LG’nin Isai FL modelinin LG G3 olma ihtimali oldukça yüksek.

LG geçtiğimiz yıl Japon pazarı için ürettiği akıllı telefonunu LG G2 olarak global pazara sunmuştu. Yine Japon pazarı için üretilen LG Isai FL modeli resmen duyurulurken, akıllara Isai FL modelinin LG’nin yeni amiral gemisi LG G3 olabileceği ihtimallerini getirdi. LG G2 tabanlı Isai modelinin yerini alan Isai FL modelinde 5.5 inç boyutunda QHD ekran görev yapıyor.

lg-g3-isai-fl

İnce çerçeve tasarımı sayesinde 5.5 inç boyutundaki ekran daha makul boyutlu telefonun ortaya çıkmasını sağlamış. 145x76x10.5 mm boyutlarındaki Isai FL, 160 gram ağırlığında.  Su geçirmezlik özelliğine sahip olan telefonun sertifika versiyonuysa açıklanmadı. 2560×1440 piksel çözünürlüğündeki QHD ekran 720p çözünürlüğünü 4’e katlıyor. 538ppi piksel yoğunluğuyla piyasadaki en yüksek piksel yoğunluğuna sahip ekranlardan birinin görev yaptığı telefonda Snapdragon 801 MSM8975AC çip seti, 4 çekirdekli Karit 400 işlemci, Adreno 330 grafik işmcisi ve 2GB RAM görev yapıyor.

lg-g3-isai-fl-1

4K video kaydı yapabilen 13 mega piksel çözünürlüğündeki kamerayla gelen LG Isai FL, Android 4.4.2 KitKat işletim sistemini kullanıyor. LG’nin yeni özelliği Knock Code ile birlikte gelen Isai FL, 16GB dahili depolama alanı ve microSD kart desteğiyle arttırılabilir hafızaya sahip. Japonya’ya özgü LTE-A, WiMAX 2+, Seg ve Fullseg bağlantı teknolojileriyle birlikte Wi-Fi a/b/g/n/ac, Bluetooth 4.0, NFC ve IR teknolojileride telefonda bulunuyor. 3.000mAh kapasiteli bataryanın görev yapacağı LG Isai FL modeli beyaz, mavi ve pembe renk seçenekleriyle satışa sunulacak. 

Huawei Ascend P7 Ön inceleme