LG G3’ün Resmi Görselleri Sızdırıldı

LG G3’ün Resmi Görselleri Sızdırıldı

LG’nin yenin yeni amiral gemisi LG G3 Resmi görselleriyle karşımızda. Merakla beklenen LG G3’te 5.5 inç boyutunda QHD çözünürlüğünde ekran görev yapıyor.

LG’nin yeni amiral gemisi modeli LG G3’ün resmi görselleri sızdırıldı. Resmi olarak duyurulmayan LG G3’ün tanıtımı 27 ve 28 Mayıs tarihlerinde Türkiye’nin de dahil olduğu 8 ülkede gerçekleştirilecek. Daha önceki sızdırılan görüntülerle benzerlik gösteren görsellere göre LG G3 3 farklı renk seçeneğiyle karşımıza çıkacak.

lg g3 2

Phone Arena’nın sızdırdığı görsellerde de görebileceğiniz gibi LG G3, oldukça şık bir tasarımla karşımıza çıkacak. Beyaz, altın ve gri renklerle gelen telefonun arka bölümünde kullanılan fırçalanmış metal malzeme hemen göze çarpıyor. Son bilgilere göre telefonun üst bölümünde infra red sensörü ve gürültü önleyici ikinci bir mikrofonda bulunacak. Japonya pazarı için geliştirilen LG Isai FL modeliyle benzer özelliklere sahip olması beklenen telefonda 5.5 inç boyutunda QHD çözünürlüğünde ekran, Snapdragon 801 çip set ve 4K video kaydı yapabilen 13 mega piksel çözünürlüğünde kamera bulunacak. 27 Mayısta tanıtılacak olan LG G3 ile ilgili gelişmeleri aktarmaya devam edeceğiz.

lg g3