LG G3 Satış Fiyatı Belli Oldu

LG G3’ün Satış Fiyatı Belli Oldu

LG’nin önümüzdeki hafta tanıtacağı yeni amiral gemisi LG G3 modelinin satış fiyatı belli oldu. F400L model numaralı versiyon Güney Kore’de listelere 635 dolardan giriş yaptı.

LG’nin 27 Mayıs Salı günü global lansmanını gerçekleştireceği yeni amiral gemisi LG G3 modeli için, 28 Mayısta Türkiye’de  bir tanıtım etkinliği düzenleyecek. Telefonun tanıtılmasına çok kısa bir süre kalmasına rağmen LG G3 ile ilgili yeni bilgiler gelmeye devam ediyor. Koreli operatörler LG U telefonu listelerine dahil etmiş durumda ve F400L model numaralı versiyon 635 dolardan listelere eklenmiş.

 LG G3’ün Satış Fiyatı Belli Oldu

Beyaz, titan grisi ve altın renk opsiyonlarıyla listelenen K400L model numaralı telefonda, Qualcomm Snapdragon  801 çip seti, 4 çekirdekli işlemci, 3GB RAM, 5.5 inç boyutunda IPS QHD çözünürlüğünde ekran, 13 mega piksel çözünürlüğünde ve OIS destekli ana kamera, 2.1 mega piksel çözünürlüğünde arka kamera ve çıkartılabilir 3.000mAH kapasiteli batarya görev yapacak. LG U’nın sitesinde yer alan bilgilerle telefonun boyutları da kesinleşmiş olduğu. Bilgilere göre LG G3, 146.3×74.6×8.95 mm boyutlarında.

 lg g3

LG, LG G3 için tasarlanan özel Quick Circle kılıfı ve kablosuz şarj aksesuarlarını geçtiğimiz hafta resmen duyurmuştu. 27 mayıstaki etkinliğe 2 gün kala yeni sürprizlerle karşılaşma olasılığımız oldukça yüksek. LG G3 ile ilgili gelişmeleri ve Salı günü gerçekleştirilecek lansmanı sitemizden takip edebilirsiniz.

Xbox Controller, PC Yolunda!