LG G Flex 2 Yayılmaya Devam Ediyor

LG g flex 2

Geçtiğimiz aylarda resmi olarak tanıtılan ve Güney Kore’de piyasaya sürülen LG G Flex 2’nin çok yakında diğer ülkelerde de satışa sunulacağı açıklandı.

2013 yılında piyasaya sürdüğü LG G Flex ile esnek akıllı telefon üreten ilk firmalar arasına girmeyi başaran Güney Koreli teknoloji devi LG Electronics, bu alandaki çalışmalarını sürdürdü ve yeni esnek akıllı telefonu LG G Flex 2‘yi Ocak ayında düzenlenen Consumer Electronics Show 2015 kapsamında resmi olarak tanıttı. Akıllı telefon konusunda oldukça sönük geçen CES 2015’in adından en çok söz ettiren cihazları arasına girmeyi başaran LG G Flex 2’yi fuardan hemen sonra kendi evi olan Güney Kore’de piyasaya süren LG Electronics, nihayet telefonu diğer pazarlara da taşımaya hazır görünüyor.

LG-g-flex-2

CES 2015 kapsamında ilk kez gösterilen LG G Flex 2‘yi önümüzdeki günlerde Barselona’da düzenlenecek Mobile World Congress 2015’e de getirecek olan LG Electronics, telefonun Güney Kore dışındaki ülkelerde de satışa sunulacağını duyurdu. Şimdiden ön siparişe sunulan LG G Flex 2’nin satışa sunulacağı ilk ülkeler ABD, Birleşik Krallık, Hong Kong, Fransa, Almanya ve Singapur olacak. LG’nin yeni esnek telefonuna Mart ayında kavuşacak olan bu ülkeleri takip edecek diğer Asya ve Avrupa ülkelerinin MWC 2015’ten kısa bir süre sonra açıklanmaası bekleniyor.

5.5 inçlik P-OLED esnek ekranıyla dikkat çeken LG G Flex 2‘nin donanımsal özellikleri arasında 64 bit sekiz çekirdekli Snapdragon 810 işlemci, 2 GB RAM, 16 veya 32 GB dahili hafıza, 2 TB’a kadar microSD hafıza kartı desteği, 13 megapiksel arka kamera ve 2.1 megapiksel ön kamera yer alıyor.

Apple Watch Suya Dayanıklı Olabilir