LG G Flex 2’nin Fiyatı Sonunda Belli Oldu

LG g flex 2

Geçtiğimiz günlerde düzenlenen CES 2015 kapsamında resmi olarak tanıtılan LG G Flex 2’nin ne zaman piyasaya sürüleceği ve fiyatı sonunda belli oldu.

Önümüzdeki yıllarda akıllı telefon alanında önemli bir rol oynayacak gibi görünen esnek akıllı telefonlara ilk yönelen firmalar arasında yer alan Güney Koreli teknoloji devi LG Electronics, geçtiğimiz yıl piyasaya sürdüğü esnek akıllı telefonu LG G Flex’in halefi olan LG G Flex 2‘yi geçtiğimiz günlerde düzenlenen Consumer Electronics Show 2015 kapsamında resmi olarak tanıttı.

LG-g-flex-2

Öncülüne göre daha gelişmiş donanımsal özelliklere ve daha esnek bir gövdeye sahip olan LG G Flex 2‘nin işlemci olarak üretim aşamasında sıkıntılarla karşılaşan Snapdragon 810’u kullanıyor olması telefonun ertelenebileceğini düşündürmüş olsa da, bu durum LG’nin takvimini etkilememiş gibi görünüyor. LG Electronics tarafından yayınlanan açıklamayla merakla beklenen LG G Flex 2’nin 30 Ocak’ta Güney Kore’de piyasaya sürüleceği duyuruldu.

Güney Kore’nin ardından başta ABD olmak üzere diğer pazarlara taşınması beklenen telefonun fiyatı ise 737 dolar olacak. Telefonun Güney Kore için belirlenen fiyatı oldukça yüksek bulunmuş olsa da, bu fiyatın diğer pazarlarda farklı olabileceği söyleniyor.

En Çok Kullanılan Şifre 123456 Oldu