Samsung Galaxy S6’nın Fiyatı Hakkında Yeni Detaylar

Önümüzdeki günlerde Barselona’da düzenlenecek MWC 2015’te resmi olarak tanıtılacak olan Samsung Galaxy S6’nın fiyatı hakkında ilk detaylar gün yüzüne çıktı.

Güney Koreli teknoloji devi Samsung merakla beklenen yeni amiral gemisi akıllı telefonu Samsung Galaxy S6‘yı görücüye çıkaracağı Mobile World Congress 2015 için gün saymaya devam ederken, telefon hakkında yeni detaylar da internete sızmaya devam ediyor. Önümüzdeki günlerde resmi olarak tanıtılacak olan Galaxy S6’nın donanımsal özellikleri ve tasarımı hakkında merak edilen detayların ortaya çıkmasının ardından şimdi de telefonun fiyatıyla ilgili ilk detaylar gün yüzüne çıktı.

Samsung_Galaxy_S6

Akıllı telefon pazarındaki genel trendler göz önüne alındığında Samsung’un yeni amiral gemisi akıllı telefonunu geçtiğimiz yıl piyasaya sürülen Galaxy S5’le hemen hemen aynı fiyata, yani yaklaşık 650 dolara satışa sunması bekleniyor olsa da, firmaya yakın kaynaklar tarafından paylaşılan yeni bilgiler Samsung’un farklı planları olduğunu gösterdi.

Samsung_Galaxy_S6 (2)

Samsung‘un Avrupa’da beraber çalıştığı bir operatör tarafından paylaşılan yeni bilgiler Samsung Galaxy S6’nın alışılmış fiyatlandırma politikalarının dışına çıkacağını ve öncülünden daha pahalı olacağını gösterdi. Paylaşılan bu bilgilere göre telefonun 32, 64 ve 128 GB’lık versiyonları sırasıyla 749, 849 ve 949 dolara satışa sunulacak.

MWC 2015 kapsamında Samsung Galaxy S6‘nın yanı sıra tanıtılacak olan ve kıvrımlı ekranıyla dikkat çeken Galaxy S6 Edge’in ise normal versiyondan yaklaşık 100 dolar daha pahalı olacağı belirtiliyor. Üstelik Samsung’un kıvrımlı ekran yetiştirme konusunda sıkıntı çekteği ve bu yüzden piyasaya sürülmesinin ardından Galaxy S6 Edge’in bulması zor bir telefon olacağı söyleniyor.

Snapchat’in Yokluğu Windows Phone’a Zarar Veriyor