LG G Flex 2 CES 2015’te Tanıtılabilir

LG g flex 2

Güney Koreli teknoloji devi LG Electronics’in yeni esnek akıllı telefonu LG G Flex 2’yi CES 2015 kapsamında resmi olarak tanıtabileceği gün yüzüne çıktı.

Başta akıllı telefonlar olmak üzere merak edilen birçok yeni cihazın gün yüzüne çıkacağı Consumer Electronics Show 2015 için geri sayım sürerken, Las Vegas’ta düzenlenecek olan etkinlik kapsamında kullanıcılarla hangi cihazların buluşacağı da gün yüzüne çıkmaya devam ediyor. Akıllı telefon işlemcileri alanını domine eden Amerikalı işlemci üreticisi Qualcomm’un resmi Twitter hesabı üzerinden paylaştığı yeni bir ileti, CES 2015 kapsamında resmi olarak tanıtılacak olan cihazların arasında LG G Flex 2‘nin de yer alabileceğini gösterdi.

LG G Flex

Geçtiğimiz yılın Kasım ayında piyasaya sürülen ve önümüzdeki yıllarda akıllı telefon alanında önemli bir yere sahip olması beklenen esnek telefonların ilk örnekleri arasında yer alan LG G Flex’le bu alana sağlam bir giriş yapan Güney Koreli telefon üreticisi LG Electronics’in yeni bir esnek akıllı telefon üzerinde çalıştığı bir süredir biliniyordu. LG G Flex 2 hakkında LG Electronics tarafından resmi bir açıklama yapılmamış olsa da, Qualcomm’un bu yeni iletisi telefonun yapım aşamasında artık sona gelindiğini gösterdi.

LG Electronics’in yeni akıllı telefonunun Snapdragon 800 ailesinden bir yonga seti içereceğini açıklayan Qualcomm hangi yonga seti olacağını açıklamamış olsa da, Snapdragon 801 veya Snapdragon 805’in kullanılması bekleniyor.

Xbox One Tasarımcısı Microsoft’tan Ayrıldı