LG G4 Deneysel Bir Telefon Olacak

LGG3 AndroDollar 1

LG G Flex 2’yi görücüye çıkarmak için katıldığı CES 2015 kapsamında LG G4 hakkında konuşan LG Electronics, yeni telefonun deneysel olacağını açıkladı.

Geçtiğimiz yılın başında piyasaya sürdüğü amiral gemisi akıllı telefonu LG G3’le oldukça başarılı bir satış grafiği yakalamayı başaran Güney Koreli teknoloji devi LG Electronics, yeni amiral gemisi akıllı telefonu LG G4 için hazırlıklarını sürdürüyor. Merakla beklenen LG G4 daha önce iddia edildiği gibi Consumer Electronics Show 2015 kapsamında kullanıcılarla buluşmamış olsa da, telefon hakkında yeni detaylar etkinlik kapsamında paylaşıldı.

lg-g3-25112

Esnek akıllı telefonu LG G Flex 2’yi CES 2015 kapsamında resmi olarak tanıtan LG Electronics, yeni amiral gemisi akıllı telefonu hakkında da önemli açıklamalarda bulundu. Merakla beklenen telefon hakkında konuşan LG yöneticisi Ken Hong, telefonun LG G4’ten farklı bir isimle piyasaya sürülebileceğinin sinyallerini verdi. Aynı dönemde piyasaya sürülen amiral gemisi akıllı telefonların kullanıcılara hemen hemen aynı donanımsal özellikler sunduğu şu günlerde farklılık sayesinde kullanıcıların dikkatini çekmeyi amaçlayan LG Electronics, yeni telefonunda alışılmadık bir tasarıma yer verebilir gibi görünüyor.

Zira LG G4‘ün yapım aşamasına dair açıklamalarda bulunan Hong, telefonun deneysel bir cihaz olacağını açıkladı. Birçok farklı tasarım üzerinde çalıştıklarını belirten Hong, yenilikçi bir akıllı telefon hazırladıklarına dikkat çekti.

Minecraft Çılgınlığı Hız Kesmeden Devam Ediyor