LG Kavisli Akıllı Telefonu G Flex Üzerindeki Örtüyü Kaldırdı

g

Samsung’un kavisli akıllı telefonu Galaxy Round’u tanıtmasından bir hafta sonra LG’de yeni kavisli akıllı telefonu G Flex’i resmi olarak tanıttı.

Samsung ve LG arasındaki rekabeti bilmeyeniniz yoktur. İki firma arasındaki rekabet yeni akıllı telefonları arasında da kıyasıya devam ediyor. Samsung Galaxy Round’un ardından şimdi de LG ilk kavisli ekrana sahip akıllı telefonu G Flex modelini resmi olarak tanıttı. Önümüzdeki ay kullanııcların beğenisine sunulması beklenen LG G Flex ilk olarak Güney Koreli kullanıcılarla buluşacak. Şimdilik bu yeni ürünün diğer ülkelerde satışı konusunda ise bir bilgi bulunmuyor. LG bu yeni akıllı telefonunda kendi geliştirdiği ekranı kullanmış. 6 inç 720 destekli ekrana ek olarak ürünün Qualcomm Snapdragon 800 işlemcisi bulunuyor.g-flex

2.26 GHz frekans hızına sahip olan işlemciye ek olarak ürün üzerinde 2 GB bellek ve 32 GB dahili depolama birimi bulunmakta. MicroSd kart slotuna da sahip olan G Flex üzerinde 13 megapiksellik bir kamera da yer alıyor. Android 4.2.2 Jelly Bean işletim sistemine sahip olacak yeni akıllı telefon 3500 mAh bataryaya sahip olacak. Bu yeni akıllı telefon farklı özellikleriyle dikkat çekse de en dikkat çekici özelliği kavisli ekranı. LG G Flex kavisli ekranı üzerinde farklı bir deneyim sunmak istiyor ve LG yeni filmlerle birlikte bu akıllı telefonunu piyasaya sunacak. Bu sayede kullanıcılar bu kavisli ekran üzerinde izlemek için içerik eksikliği yaşamayacaklar. Tabii ki farklı duvar kağıtları ve görsel efektler de yine bu yeni akıllı telefonda hayat bulacak. Bakalım LG’nin bu akıllı telefonu ne kadar ilgi çekecek?

LG’nin ilk kavisli akıllı telefonu G Flex hakkındaki yorumlarınız bizimle paylaşın.