LG G Flex 2’nin Fiyatı Belli Oldu

LG g flex 2

LG’nin esnek telefonu LG G Flex’in Consumer Electronics Show 2015 kapsamında resmi olarak tanıtılan halefi LG G Flex 2’nin fiyatı gün yüzüne çıktı.

Geçtiğimiz günlerde Las Vegas’ta düzenlenen Consumer Electronics Show 2015 ilgi çekici akıllı telefonların azlığı nedeniyle telefon meraklıları için hayal kırıklığı yaratmış olsa da, fuarın katılımcılarını heyecanlandırmayı başaran birkaç akıllı telefon mevcuttu. CES 2015‘te adından söz ettirmeyi başaran bu akıllı telefonların başında da LG G Flex 2 geliyordu.

LG-G-Flex-2

Akıllı telefon pazarının geleceğinde önemli bir rol oynaması beklenen esnek telefonlar alanına ilk giren firmalar arasında yer alan Güney Koreli teknoloji devi LG Electronics, geçtiğimiz yıl piyasaya sürdüğü ilk esnek telefonu LG G Flex’in halefi olan LG G Flex 2‘yi CES 2015 kapsamında resmi olarak tanıttı. LG G Flex’te bulunan birçok kusuru gidererek oldukça ilgi çekici bir akıllı telefon haline gelen LG G Flex 2 ilgiyle karşılanırken, telefonun çıkış tarihi ve fiyatı merak konusu oldu.

Telefonun fiyatı hakkında LG Electronics tarafından resmi bir açıklama yapılmamış olsa da Amazon’un Almanya sitesinde görülen yeni bir ilan, LG G Flex 2‘nin fiyatının gün yüzüne çıkmasını sağladı. Amazon Almanya üzerinden ön siparişe sunulan telefonun ülkedeki fiyatı 599 Euro, yani 707 dolar olacak.

Journey’in PS4 Versiyonu Tamamlanmak Üzere