LG G Flex 2’nin Satış Tarihi Belli Oldu

LG G Flex 2’nin Satış Tarihi Belli Oldu

Güney Koreli teknoloji devi LG’nin yeni amiral gemisi telefonu G Flex 2. LG G Flex 2 ilk resmi Snapdragon 810 yongasetini kullanacak bir telefon olarak dikkat çekmekte.

Durum böyle olunca hemen hemen herkes tarafından telefonun performansı da merak edilmeye başlandı. İlk olarak telefon CES 2015 fuarı ile görücüye çıkmıştı. Cihaz bükülebilir bir yapıya sahip.

Hem şirket hem de müşteriler telefonun esneme oranından gayet tatmin olacağa benziyor. Bu arada en sonunda telefonun çıkış tarihi de belli olmuş oldu. LG G Flex 2; 30 Ocak itibariyle tüm Dünyada satışa sunulacak.

LG G Flex 2’nin Satış Tarihi Belli Oldu
LG G Flex 2’nin Satış Tarihi Belli Oldu

Telefon; 737 dolarlık yaklaşık olarak 1.729 TL’lik bir fiyat etiketine sahip olacak. Fiyat pahalı görünse de iPhone 6’dan daha ucuz olduğu kesin. Bu fiyat etiketiyle LG, üst düzey kullanıcıları kendisine çekeceğe benziyor.

Güney Koreli teknoloji devi LG; CES 2015 fuarıyla ile ürününü tüm Dünyaya duyurmuş oldu. Ayrıca A.B.D’de hangi telefon operatörleri üzerinden telefonu alabileceğimiz hakkında bilgilere de ulaşmış durumdayız. Buna göre LG G Flex 2’yi; AT&T, US Cellular ve Sprint üzerinden de satın alabilirsiniz.