Lenovo Vibe K4 Note satış rakamları şaşırtacak!

lenovoi vibe k4 note

Lenovo Vibe K4 Note satış rakamları şimdiden umut veriyor. Firmanın yeni duyurduğu model, büyük ilgi çekti.

Çinli üretici Lenovo, geçtiğimiz günlerde yeni bir phablet ile karşımıza çıktı. Bu phablet (Lenovo Vibe K4 Note) beklenenden fazla ilgi gördü. Satışlar dikkat çekici boyuta ulaştı.

Geçtiğimiz haftanın başında Hindistan’da lansmandan sonra satışa çıkan Lenovo Vibe K4 Note modeli daha ilk haftasından 200.000 ön sipariş aldı. Bu Lenovo ve Android pazarı için oldukça tatmin edici bir rakam. Telefonun henüz satışa çıkmadığını, sadece ön sipariş toplandığını belirtelim. İlk 3 gün içerisinde 200.000 ön sipariş bu telefonun satış rekorları kırabileceği anlamına geliyor.

Lenovo Vibe K4 Note, 19-20 Ocak tarihlerinde satışa çıkacak. Modelin Hindistan özelinde kalması beklenmiyor yani diğer ülkelerde de satışa çıkacaktır. Bir önceki nesil olan K3 Note sınırlı sayıda ülkede satışa çıkmıştı ancak bu sefer durum farklı. Lenovo küresel pazara açılmaya bu yıl daha istekli.

lenovoi-vibe-k4-note-vr

Lenovo Vibe K4 Note satış rakamları cihazın teknik özellikleri ve fiyatıyla ilgili tabii ki. Cihazda 5.5 inç büyüklüğünde 1080p çözünürlük sunan başarılı bir ekran var. 13 MP arka ve 5 MP ön kamera ortalama bir kullanıcı için gayet yeterli. 3 GB RAM, 16 GB depolama alanı, 8 çekirdekli 1.3 GHz işlemci (MediaTek MT6743), 3.300 mAh kapasiteli batarya ve Anroid 5.1 Lollipop işletim sistemi bu cihazda gördüğümüz detaylar arasında. Tüm bu özelliklerle birlikte bu telefon sadece 180 dolar.

Motorola Droid Turbo 2 ekran sorunu!